Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Nevelt lányával fajtalankodott egy 33 éves férfi

A gamási férfi egyszer 20 percen keresztül ütötte-verte, rugdosta élettársa kislányát. Vádat emeltek ellene.
Vádat emelt egy 33 éves gamási férfival szemben a Somogy Megyei Főügyészség folytatólagosan, nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött sértett sérelmére erőszakkal, továbbá fenyegetéssel elkövetett szemérem elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt - közölte a vádhatóság pénteken.

Közleményükben arról tájékoztattak, hogy a több éve italozó életmódot folytató, agresszív vádlott, aki 2000 óta élettársával közösen nevelte a kapcsolatukból született közös gyermeküket, valamint élettársa két gyermekét, részegen rendszeresen bántalmazta az élettársát és a gyerekeket is, 2012 januárjától pedig - többnyire napi rendszerességgel - éjszakánként, amikor élettársa elaludt, lemeztelenítette a nevelt lányát, és bántalmazással, megöléssel fenyegetve a fajtalanság eltűrésére kényszerítette.

A gyermek sérelmére elkövetett, nemi erkölcs elleni bűncselekményeknek legalább egy alkalommal gyermekkorú testvérei is szemtanúi voltak - olvasható az ügyészség közleményében. 2012 júliusában a kislány öngyilkossági szándékkal kisebb mennyiségű fertőtlenítőszert ivott, de kihányta, így egészségkárosodást nem szenvedett.

A kislány ekkor mondta el az édesanyjának, hogy a férfi rendszeresen fajtalankodott vele. Az asszony kérdőre vonta a férfit, ő emiatt mintegy húsz percen keresztül ütötte-verte, rugdosta a kislányt, azzal fenyegette, hogy megöli, ha másnak is beszél arról, amit vele tett.

Két nappal később hasonló esemény szemtanúja volt a vádlott élettársa, a szomszédban segítséget kért, és értesítette a rendőrséget.

A Somogy Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlott ellen fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre tett indítványt.

Olvasóink írták

 • 13. C6H12O6 2013. július 14. 20:46
  „Még valami. Épp fél órája beszélgettem egy gyermekverési ügyről. Az a legnagyobb probléma, hogy egy gyerek szinte soha nem panaszkodik a szüleire ilyen ügyben, illetve szégyelli magát és úgy érzi, hogy ő azt megérdemli valamiért amit kap.
  Ez sajnos nagyon szomorú, mert erre hivatkozva / azaz nincs gond mert agyerek nem szól/ nem tesznek semmit az illetékesek. Emiatt én sokszor ugyanúgy haragszom az illetékesekre, mint a bántalmazókra.”
 • 12. C6H12O6 2013. július 14. 20:42
  „2. Qeenmargareth. Azt kell mondanom /mivel ismerem a soha nem közölhető.../ statisztikát, hogy az anyák óriási mértékben felelősek a gyermekek bántalmazása terén. Mind elkövető, mind hallgatólagosan eltűrő tekintetben. Az egyéb megállapítások ettől függetlenül igazak a férfiakra vonatkozóan.
  5.Apátfalvy. Szintén igaz, hogy a gyermekbántalmazókat csak a félig vagy a teljesen agyonverés tartja csak vissza. Orvosilag az a vélemény, hogy gyógyíthatóak rövid távon is magas fa kötél segítségével... Ezt véletlenül sem iróniából vagy viccből írtam!”
 • 11. Agáta 2013. július 13. 21:11
  „Le kell neki vágni a .....”
 • 10. tomidzsí 2013. július 13. 13:42
  „9. StencilAtya 2013.07.13. 13:21

  Idézzél már egyetlen egy olyan dolgot, amikor bárki olyat mondott, hogy a gyermekveréssel nincs semmi gond. Akármennyire nem szeretem a politikusokat, ilyet egyik sem mondott. Kapjál már az agyadhoz, és szedd be a gyógyszert, mielőtt ilyen mértékű sületlenségeket írsz!!!

  Valami hasonlót pont hogy egy állítólag konzervatív Fideszes mondott a parlamentben, de még ő sem a gyermek verésére mondta, hogy természetes, hanem a feleségére. És természetesen ez ugyanolyan elítélendő!”
 • 9. StencilAtya 2013. július 13. 13:21
  „DK-s / LMP-s liberális család..nincs ezzel semmi gond”
 • 8. ugyanmé 2013. július 13. 11:56
  „A sitten majd megtanítják viselkedni az "urat". Állítólag odabenn nem díjazzák az ilyen lényeket.
  Remélem ez is egy kellően agresszív szobatársat kap.”
 • 7. macs 2013. július 13. 10:32
  „Mindenki figyelmébe ajánlom azt a beszélgetést, amit Rangos Katalin folytatott Virág Györggyel, mely az 1. rész 8. percénél kezdődik.
  http://www.klubradio.hu/index.php?id=207%23c
  2013-07-11
  1. rész (17.58.53)
  2. rész (18.28.52)
  3. rész (18.58.52)”
 • 6. vári 2013. július 13. 02:50
  „C6H12O6
  "Két nappal később hasonló esemény szemtanúja volt a vádlott élettársa, a szomszédban segítséget kért, és értesítette a rendőrséget."
  Lehet, hogy elhitette magával, hogy minden rendben, de lépett. Ebből az következik, hogy valószínűleg nem tudatosan tűrte.

  pachakuti
  Hagyjuk már ezt, hány meg hány eset derült ki (és hány nem), amikor nem "felzárkózó" volt a tettes...”
 • 5. Apátfalvi** 2013. július 12. 23:29
  „Régóta mondom már, hogy az un. "családsegítők" kissé bekeményíthetnének, illetve kibővíthetnék a jogkörüket. Ha én lennék ennek az egésznek a vezére, engedélyezném számukra a kínzást és a verést, hogy az ilyen férgeket mielőbb hatástalanítani tudják. Az erőszakra csakis erőszakkal lehet válaszolni! Az erőszakoskodóknak meg kell halniuk, nincs apelláta!!! Nyilván lenne elég vállalkozó szellemű, markos családapa, aki az efféle csúszómászókat intenzívig verné! Ez, és nem a sok hablaty az igazi családsegítés!!!!”
 • 4. booo 2013. július 12. 22:38
  „Szép család lehet...”
 • 3. pachakuti 2013. július 12. 22:29
  „Nem lennék meglepődve ha kiderülne, hogy felzárkózó család.”
 • 2. queenmargareth1 2013. július 12. 22:09
  „azért nem kell a nőkre hárítani minden hibát, sajnos ilyen génekkel rendelkeznek a férfiak egy része...hiába mutogattok másra.el kellene ismerni, hogy a pedofíliások, a szeméremsértők, bántalmazók kisgyermekekre testileg izgulók inkább a férfiak!”
 • 1. C6H12O6 2013. július 12. 21:23
  „Az anya teljesen ártatlan volt és soha nem vett észre semmit. Sőt senki más sem. Nagyon sokan és sokszor elmagyarázták már nekem, hogy miért tűri ezt egy nő /anya?!/, de nem és nem értem. A családvédelemről meg még rosszabb a véleményem. Tisztelet az általam sajnos nem ismert kivételnek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Frontális ütközés: öt sérült a 8-as úton

Két autó ütközött a 8-as út 100-as kilométerénél Somlójenő és Somlóvásárhely között pénteken. Tovább olvasom