Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Nyilvános főpróba az érettségi előtt

Magyarország - Tavaly tavasszal a felvételizők 74 százaléka felvételt nyert ugyan a felsőoktatásba, de a jelentkezők 39 százaléka nem jutott be a jelentkezési lapon megjelölt első helyre.
Az esélyek növelhetőek lennének az emelt szintű érettségiért kapható pluszpontokkal, de túl sok a tévhit a követelményekről, ezért sok fiatal teljesíthetetlen feladatnak tartja az emelt szintet.
A Felvételi Információs Szolgálat (FISZ) január 26-i nyilvános próbaérettségi vizsganapján lehetőséget biztosít, hogy mindenki felmérhesse tudását valós vizsgakörülmények között próbaérettségi feladatsorok megoldásával. A rendezvényen való részvételhez előzetes internetes regisztráció szükséges a www.fisz.hu honlapon vagy a Felvételi Információs Szolgálat elérhetőségén (06-1/473-0769).

A kijavított és pontszámozott feladatsorokat minden résztvevő megkapja a rendezvényt követően postacímére, így visszajelzést kaphat arról, mely területre kell még nagyobb hangsúlyt fektetnie a felkészülés során, és az emelt vagy a középszint áll közelebb jelenlegi tudásukhoz.

A rendezvényen való részvételhez előzetes internetes regisztráció szükséges.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Főpolgármester-helyettesi meghívás Charlize Theronnak

Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes meghívta Budapestre Charlize Theron Oscar-díjas… Tovább olvasom