Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

öttagú menedzsment a győri dózsa élén

Vezetőségválasztó küldöttgyűlést tartott a napokban a Győri Dózsa SE. A kezelői jog átvételéhez alapszabályt módosítottak. Öttagú ügyvezető elnökség irányítja a jövőben az egyesületet.
Vezetőségválasztó küldöttgyűlést tartott a Győri Dózsa SE. Szabadfy Árpád megyei rendőrfőkapitány, társadalmi elnök elmondta: az elmúlt öt évben keserves munkával ugyan, de talpon tudott maradni a város egyik patinás klubja. A cél az, hogy az egyesület tovább erősödjön és a jövőben is szolgálja Győr sportját. Azt szeretnék elérni, hogy az egyesület az Állami Vagyonkezelőtől a Bercsényi ligeti létesítményre kapja meg a kezelői jogot. Amíg ugyanis ez nem történik meg, addig nem lehet befektetőt találni. Ennek érdekében alapszabályt módosítottak, melyet a küldöttek teljes egyetértésben szavaztak meg.
Sillai László ügyvezető elnök hozzátette: az egyesület jelenleg adósságmentes, az önkormányzat is segíti, bár az üzemeltetés teljes költségét nem tudta átvállalni. Éppen ezért volt szükség a magántőke bevonására.
A korábbi elnökség mandátuma lejárt, megbízatása megszűnt. A jövőben egy öttagú ügyvezető menedzsment irányítja az egyesületet, amelynek élére Horváth Zsolt vállalkozót választották, aki tízéves fejlesztési programot dolgozott ki. Az általános elnökhelyettes Nagy András lett. További tagok: Eredics Gergely, Gáborfalvi László és Zajovics Csaba. Munkájukat egy tizenhárom tagú, Szabadfy Árpád által vezetett társadalmi elnökség segíti. További tagok: Sillai László (alelnök), Sipőcz Ernő, dr. Holló Sándor, dr. Berényi János, dr. Velkei László, Bali József, Pesztenlehrer Lajos, Tajti Tamás, Zalán Barnabás, Földingné Nagy Judit, Tóth Attila és Birinyi István.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megint nőtt a mobilpiac

Az idén áprilisban a három magyarországi mobilszolgáltató előfizetőinek száma 0,08 százalékkal, mintegy 8 ezerrel, 9,414 millióra emelkedett – közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (MHH) az MTI-vel. Március végén az előfizetők száma 9,406 millió volt. A közlemény szerint április végén a 100 főre jutó előfizetések száma 93,4 volt a március végi 93,3 után, illetve a 12 hónappal korábbi 87,7-del szemben. Tovább olvasom