Délmagyar logó

2016. 10. 22. szombat - Előd 6°C | 14°C

Pedofil férfi sértettjeit keresi a rendőrség

Egy 66 éves pedofil férfi sértettjeit keresi a rendőrség Budapesten.
A férfi ellen, aki előzetes letartóztatásban van, megrontás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség, az eddigi adatok szerint 2006-tól 2010 tavaszáig egy gyermekkorú fiút többször is szexuálisan molesztált - olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján.

Az eljárás során felmerült, hogy más, hasonló korú fiatalokat is molesztálhatott. Ezért a rendőrség kéri, hogy akinek a sérelmére a rendőrség honlapján fotóval ábrázolt férfi ilyen jellegű bűncselekményt követett el, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban további információi vannak, jelentkezzen a hatóságoknál.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi a gyereknek minden alkalommal kisebb-nagyobb összeget is adott, és ajándékokat vett neki, továbbá nyomatékosan felhívta a fiú figyelmét arra, hogy a köztük történtekről senkinek nem beszélhet.

Olvasóink írták

  • 1. dodó 2010. október 19. 10:06
    „"1990-ben két év letöltendő szabadságvesztésre ítélték a képen látható 66 éves férfit, mert négy kiskorú fiút molesztált. A többdiplomás, börtönből szabadult minisztériumi osztályvezető, ezredes ezután nevet változtatott, egy kórházban helyezkedett el vezető beosztásban.

    Az elmúlt évek során, Újpesten megismerkedett egy kisfiúval, akivel beszélgetésbe elegyedett. Egyre többet találkoztak, alkalmanként pénzt adott neki, hogy költse, amire akarja. Megtudta, hogy vele élő nagyanyja varrónő. Elment hozzájuk és megrendelést adott le a hölgynek. Bizalmukba férkőzött, s szerény életkörülményeiket kihasználva felajánlotta, hogy ingyen korrepetálja a kisfiút, akivel már jóban volt.

    ...A férfi avval védekezik: ő csak felvilágosította a kisfiút, és férfiasan beszélgettek egymással."”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támogatta az Országgyűlés az újabb válságadók kivetését

Újabb különadók, úgynevezett válságadók bevezetéséről döntött az Országgyűlés hétfőn; ezek a… Tovább olvasom