Délmagyar logó

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -5°C | 3°C

Stohl közepesen volt ittas balesetekor

Közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban a kirendelt orvos szakértő véleménye szerint a május 8-án hajnalban közúti balesetben részes S. András - áll a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság keddi közleményében. Az esetleges "egyéb jellegű befolyásoltságról" - a korábbi mintavétel alapján - egy hét múlva készül el a szakvélemény.
Stohl András színész-műsorvezető a baleset estéjén az MTI-nek elismerte, hogy ő karambolozott Fót közelében.

A kedden kiadott rendőrségi közlemény szerint az említett időpontban egy személygépkocsi haladt Budapest felől Fót irányába, amikor a 2102. számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán - egyelőre ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba, és nekiütközött két, szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A balesetben egy személy súlyos, egy pedig könnyebb sérülést szenvedett. A vélhetően vétkes sofőr a baleset után - eddig ismeretlen időpontban - elhagyta a helyszínt.

A közlemény szerint mivel az adatgyűjtés során felvetődött, hogy az autót S. András fóti lakos vezette, otthonából vérvételre előállították, majd mint a karambol résztvevőjét meghallgatták, utána hazaengedték; a járművét lefoglalták.

"Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint S. András a baleset bekövetkeztekor közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban" - írja a közlemény, hozzátéve: az egyéb jellegű befolyásoltságra vonatkozó mintavétel megtörtént, a kirendelt szakértő véleménye egy hét múlva készül el. A lefoglalt járművet igazságügyi műszaki szakértő vizsgálja.

A közlemény kitér arra is, hogy a karambolt vélhetően okozó járműben talált távcső az elsődleges megállapítás szerint - a sajtóhírekkel ellentétben - egy első generációs, úgynevezett BN-2-es, kereskedelmi forgalomban is kapható, haditechnikai eszköznek nem minősülő távcső.

Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás - zárul a rendőrségi közlemény.

A karambol estéjén az MTI telefonos érdeklődésére Stohl András azt mondta, hogy ő okozott balesetet hajnalban a fővárosból fóti otthona felé tartva, és hibásnak érzi magát a történtekért. Hozzátette: csak a mentők kiérkezése után hagyta el a helyszínt, de részleteket nem közölhet, mert az ügyvédek azt tanácsolták neki, hogy várják meg a vizsgálat végét. "Rettenetesen sajnálom, ami történt - mondta Stohl András -, és nagyon szégyellem magam…Megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok."

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. FINESZ-es 2010. május 11. 23:39
  „TrombiFrédi!
  Nagyon jó a hozászólásod! Könnyesre röhögtem magam.”
 • 55. odysseus 2010. május 11. 23:09
  „a Császár Előd bedrogozva ölte meg azt a szegény rendőrt, majd most már éli tovább világát. Ez szégyen. A Stohl András pedig többször okozott az alkoholizmusa miatt balesetet, ez pedig ön- és közveszély okozása. Megvan a megfelelő büntetési tétel - jogosítvány elvétele, pénzbüntetés, szabadságvesztés - ezeket ki kell szabni rá, oszt kész. Ez a bíróság dolga. Nem kell valakinek a vérét venni, mert részeges, ám igen jó lenne, ha visszaállítanák a kényszerelvonó intézményét, mert annak azért van egy bizonyos visszatartó ereje... Talán.”
 • 54. deszkás 2010. május 11. 22:55
  „NEM fogják letöltendő büntetésre itélni az általam is emlitett Császár Előd miatt sem!”
 • 53. VásárhelyiÁgi 2010. május 11. 22:28
  „Titanilla! Nem lecsökkent,emelkedett!
  Számolj utána: 1,9+2,1=4,0!”
 • 52. CID 2010. május 11. 22:17
  „vimvi bá ! Hogy te mennyire véded ezt a marhit. :)”
 • 51. MD2009 2010. május 11. 22:16
  „Jó lenne már, ha nem csak műsort nem vezetne, hanem autót sem! Soha többé! Szerintem ennyi pont elég volt Stohl ittas műveleteiből. Jogsit elvenni, de végleg.”
 • 50. aslani 2010. május 11. 22:16
  „vimvirepellere Veled értek egyet! Én sem kedvelem annyira az embert de nem kell teljesen lincs hangulatba kerülni és a fejét követelni. Ha Kis Pista János ment volna a szegény bácsi autójának akkor most senki sem taglalná itt a témát, mert nem is jelent volna meg az ujságban. /esetleg csak a helyi kiadásban/
  Szerintem a bácsi és a családja majd ha lenyugodnak megegyeznek a kártalanítás összegében.”
 • 49. Grétari 2010. május 11. 21:53
  „Szerintem jogos,hogy nem vezethet műsorokat,ez már krónikus betegség nála,hogy ittas álapotban vezet.Ez a 3. húzása volt(már amennyit a nyílvánosság tud),és úgy néz ki nem tanúlt belőle,mert akkor ez most nem történt volna meg.”
 • 48. pinksugar 2010. május 11. 21:46
  „Közepesen volt ittas? 3,8 ezrelék az közepes? Ki volt az a marha aki ezt leírta? Ez már alkoholmérgezés szintje!!
  Ha ezt a férget nem ültetik le akkor az igazságszolgáltatás le fog vizsgázni a közvélemény előtt.”
 • 47. Ahmadinejad 2010. május 11. 21:46
  „Egy sima biró is el fogja itélni a kigyereket, ez jár neki, mert bűncselekményt követett el, és nincs mentelmi joga:)))”
 • 46. Ferrer 2010. május 11. 21:43
  „44. hozzászólás Ahmadinejad
  Engem ez az egész Császár Előd esetére emlékeztet. Ő volt az a beképzelt majom, aki ittassága miatt megölt egy rendőrt, aztán valamilyen csoda - pénz - folytán megúszta felfüggesztettel (?) Ma pedig egy egészen más néven újra népszerű zeneszerző meg dídzsé.
  Stohl viszont nem okozott halálos balesetet, és állítólag nagyon sajnálja a történteket. Én mondjuk sose értettem, hogy lehet beállva vezetni autót, ami 30 km/h-nál gyorsabban tud haladni (rossz vezető lehetek :D), na de ilyen az emberi természet, néha igen felelőtlen és vakmerő.. senki se különb. Ezért elég képmutató dolog kizárni mindenhonnan. Persze nem sajnálom, biztos nem fog éhen halni, de az ittas vezetés meg a színészet az két egymástól jól elválasztható dolog. Szerintem.”
 • 45. vimvirepellere 2010. május 11. 21:30
  „44. hozzászólás Ahmadinejad 2010.05.11. 21:22

  Hagyjuk már a ..csába ezt a "ha a te családoddal blablabla". Ha mások családjának hogyléte iránt ennyire elkötelezett vagy, menj el egy szeretetszolgálathoz, és ajánld fel a fizetésed rászoruló magyar vagy erdélyi vagy iráni családok részére.

  Azt írod, hogy a munkájától erkölcsi alapon fosztják meg. Kinek az erkölcsére gondolsz, az RTL Klubéra? Netán a Tűzvonalban profitorientált producereire? Esetleg Alföldi Róbert erkölcsi magaslataira, vagy miről beszélsz te a száddal tulajdonképpen??”
 • 44. Ahmadinejad 2010. május 11. 21:22
  „Ferrer! A munkájától erkölcsi alapon fosztják meg asszem, tudod nem ő a pédaképe senkinek sem, bűncselekmény amit elkövetett, részegen cserben hagyta akikkel karambolozott, szerinted ez erény? Ha a te családoddal csinálja akkor is ezt firkálod ide?”
 • 43. Ferrer 2010. május 11. 21:00
  „Oké, hogy elveszik a jogsiját, de hogy a munkájától is megfosztják, nem értem, miért van. Nem kellett volna kivenni a Tűzvonalbanból meg a műsorvezetésből.
  A Gyurcsány pl. minden beszédekor be volt szívva, mégis saját akaratából távozott :O”
 • 42. Ahmadinejad 2010. május 11. 20:56
  „Remélem lesittelik ezt az alkeszt, semmire nem tartom őt, remélem nem baj, ha ez az álláspontom egy ittasan vezető, mások életét súlyosan veszélyeztető emberről? Amúgy meg a sitten is van szinjátszókör, igaz ott nem kapnak érte a fellépők gázsit:) ! Na ebből huzd ki magad gyerek:)”
 • 41. deszkás 2010. május 11. 20:42
  „Császár Elődöt nem hajazza ugye kedves büntetőbirkák? Elirtam?”
 • 40. jólesőfrisesség 2010. május 11. 20:40
  „Ha én bukok meg akkor nincs olyan tétel,h közepessen ittas!!
  Csak ivott,vagy nem ivott!!!”
 • 39. vimvirepellere 2010. május 11. 20:30
  „37. hozzászólás newdog 2010.05.11. 20:10

  Bizony én is így látom.”
 • 38. pillecukor 2010. május 11. 20:20
  „23. hozzászólás KolomparBeyonce 2010.05.11. 18:02 >>> nee :-D”
 • 37. newdog 2010. május 11. 20:10
  „Milyen törtvény büntetési tétele ittas vezetésnél, hogy kirúgják az embert a munkahelyéről? Jó, megértem, hogy ezek után nem játszik majd rendőrt. Azt is, hogy ne ő mutassa az irányt a fiatal tehetségekről szóló műsorban. De hogy a színháztól is kitegyék a szűrét és innentől mindenki elhatárolódjon tőle, azt gusztustalannak tartom. Ez a "melletted vagyok de csak míg minden rendben van" hozzáállás undorító. Bízom benne hogy meg fogja ő kapni a méltó büntetését, de nem gondolom hogy tönkre kellene tenni egy életre. Ha meg beteg, vonja le végre a megfelelő konzekvenciákat -ha már hamarabb nem érte fel ésszel- és kezeltesse magát.”
56 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyulladt egy csónakház

Kigyulladt egy csónakház kedden a főváros XX. kerületében, a Vízisport utcában, a lángok a mellette… Tovább olvasom