Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Szakszervezet: méltánytalan, hogy az egész NAV-ot korruptnak állítják be

A NAV több tízezer munkavállalója "hittel, becsülettel, és odaadással végzi munkáját annak érdekében, hogy az ország gazdasági rendjét fenntartsák.
Méltánytalannak és igaztalannak tartja a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ), hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egész testületét korruptnak állítják be az adóhivatal vezetője ellen tüntetők és egyes politikusok.

Az érdekképviseleti szervezet vasárnap közleményben tudatta az MTI-vel, hogy tiszteletben tartják a magyar állampolgárok gyülekezési szabadságát, szabad véleménynyilvánításához való jogát és különösen fontosnak azt a véleményt, amelyet az adótörvények kapcsán fogalmaztak meg a civil társadalom tagjai.

"Ugyanakkor méltánytalannak és igaztalannak tartja a szakszervezet, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt korruptnak állítják be, annak egyes szerveit megbélyegzik, dolgozóikat zaklatják és ezzel az egész munkamorált rombolják" - szögezték le.

Hozzátették: a NAV több tízezer munkavállalója "hittel, becsülettel, és odaadással végzi munkáját annak érdekében, hogy az ország gazdasági rendjét fenntartsák, és a bevételek beszedését biztosítsák". Ezért a szakszervezet azt kéri a politikusoktól, a demonstrációk szervezőitől, a média szereplőitől, illetve a magyar társadalom tagjaitól, hogy amikor véleményt mondanak a NAV-ról, akkor ezt vegyék figyelembe.

Az elmúlt hetekben több demonstráción is követelték az amerikai beutazási tilalommal sújtott Vida Ildikónak, a NAV elnökének a lemondását, a rendezvényeken ellenzéki politikusok is felszólaltak és kritizálták a NAV működését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakástűzben megsérült egy férfi Nagykanizsán

Feltehetőleg egy éjjeli lámpa miatt gyulladt ki az az ágy, amiben a férfi aludt. Tovább olvasom