Délmagyar logó

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 17°C | 32°C Még több cikk.

Csongrádon lesz lapunk fürdőpartyja

Verőfényes, kellemes időt jósolnak a meteorológusok szombatra, amikor lapunk idei utolsó fürdőpartyját rendezzük a csongrádi strandfürdőben. A rendezvényre a Délmagyarország és a Délvilág olvasói közül ötszázan ajándék belépővel látogathatnak el.
Holnap utolsó állomásához érkezik lapunk fürdőparty-sorozata, melynek során a megye hat városában játszani, kikapcsolódni hívtuk olvasóinkat egy-egy népszerű fürdőhelyre. Szombaton Csongrádon a Délmagyarország és a Délvilág munkatársaival is találkozhatnak az érdeklődők. Az 1957-ben megnyílt Dob utcai létesítmény sport-, tan-, és pancsolómedencéjében egyaránt mozoghatnak, pihenhetnek a vendégek, a fedett fürdőben pedig kipróbálhatják a gyógyhatású termálvizet is.

Mindemellett a lapunk által szervezett programokon is részt vehet mindenki. Ötszáz olvasónk ráadásként ajándék belépővel látogathat holnap a gyógyfürdőbe.

A szerencsés előfizetők névsorát a mai számunkban keressék!

A rendezvény keretében délelőtt tizenegy órától divatbemutatóra kerül sor, déltől és kettőtől játékos ügyességi versenyeken lehet részt venni, 13 órától pedig a Szentesi Akrobat Tánciskola moderntánc-bemutatóval kedveskedik a vendégeknek. Délután háromtól a Délvilág újságírói kvízjátékra várják az érdeklődőket, akik a helyes válaszokért pólóval, sapkával, bögrével, könyvvel és strandlabdával gazdagodhatnak. Tizenhat órától Bibarc Tünde tart fitnesz- és aquafitnesz-bemutatót. A rendezvény ideje alatt a gyerekeknek a Printker-játszósátor biztosít felejthetetlen kikapcsolódást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Palackozott borok Bokrosról

E héten megkezdték a palackozást a Bokrosi Borászati Kft. megújult pincéjében is. A cég sorsa két… Tovább olvasom