Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 17°C | 27°C Még több cikk.

Körös-toroki Napok: Jövőre, veletek, ugyanitt!

Csongrád - A rekkenő hőség ellenére vasárnap - a fesztivál zárónapján is - sokan voltak kíváncsiak a programokra a Körös-toroki Napokon.
A Matula színpadon zajló amatőr csoportok bemutatkozó produkciói is hangos sikert arattak. Szűcsné Sárvári Anita a Csongrádi Városkép Nonprofit Kft. vezetője a következőképpen értékelte a fesztivál 4 napját:
„A Körös-toroki Napok rendezvényeiből a Matula Színpad és az ott lebonyolított programok voltak a „mi gyermekeink". Mindenki nagy érdeklődéssel fogadta az itt zajló eseményeket, bemutatókat. Azért volt jó ez a színpad, mert lehetőséget kaptak a valamiben magukat megmutatni akaró csongrádiak. Nyugodtan állíthatom, hogy elégedettek vagyunk az elmúlt 4 nap sikereivel."

Körös-toroki Napok: Jövőre, veletek, ugyanitt! - GALÉRIA

A terület belsejében, a Nagyszínpadon újra feldübörögtek a hangfalak. A délután és az est alaphangulatát az Ocho Macho együttes alapozta meg. A párás meleg, és világosság miatt kissé nehezen ébredt a közönség, de hála a jóféle reggie zenének, és az együttes kitartásának, sötétedésre már több száz fős tömeg mozgott együtt a lüktető dallamokra, és énekelték a dalok refrénjét a zenekar frontemberének buzdítására. A banda Csongrádon is nagy sikert aratott.

A kemping területét kisebb-nagyobb csoportokban már kora délutántól kezdték elhagyni a hazafelé tartó fesztiválozók. Mindenki fáradtan, de elégedetten távozott, és szinte egyöntetűen azt mondták, hogy „jövőre, veletek, ugyanitt"… „Fantasztikus buli volt, nagyon jó volt ez a négy nap!"- kiáltotta egy 8 tagú kecskeméti társaság.

Körös-toroki Napok: Jövőre, veletek, ugyanitt! - GALÉRIA

Dömsödi Vivien Eperjesről, Koncz Vanda és Gyöngyi Norbert Csanytelekről szintén nagyon elégedettek voltak. „Itt voltunk végig a fesztivál ideje alatt, bejártunk minden helyszínt, és bulit. Nagyon jól éreztük magunkat, és biztos, hogy jövőre is eljövünk!"- mondták vidáman.

Régi vendége a Körös-toroki Napoknak a Kowalszky meg a Vega együttes. Még el sem ült az előzőleg felvert - egyébként hatalmas – porfelhő, ők máris a húrok közé csapva elkezdték a tőlük már megszokott hatalmas bulit. A méltán népszerű banda évről-évre kicsit mindig megújulva örvendezteti meg a fesztivál közönségét, ami eddigre már több ezresre duzzadt. Kowáék egyre csak ostorozták a hangulatot, ami hamar a tető fokára hágott, és ismét fergeteges sikert arattak a fesztiválon.

Körös-toroki Napok: Jövőre, veletek, ugyanitt! - GALÉRIA

„Minden frankó volt, csak ne lett volna ez a nagy por… aminek a felverésében egy kicsit mindannyian részt vettünk. A tavalyi helyszínen nem volt ekkora. De ennek ellenére nagyon jól szórakoztunk!" – mondta egy házaspár férfi tagja.

A fesztivál záróakkordja most is a tűzijáték volt, melyet a gát tetejéről és oldaláról nézett meg a kíváncsi embertömeg.

Olvasóink írták

 • 4. Hugika010 2012. augusztus 11. 19:25
  „,,Minden frankó volt, csak ne lett volna ez a nagy por..." meg ne halt volna meg senki....”
 • 3. zombor 2012. augusztus 08. 07:31
  „TAKARÍCCSATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ilyenkor hol vannak a közmunkások?
  Még mindig mocsok és undorító látvány!Elképesztő....
  Trehány,igénytelen banda!”
 • 2. Robinho 2012. augusztus 06. 14:02
  „Kedves delmagyar.hu! Miért állnak be Önök is a parasztvakítók közé?
  Nem csak a jó oldalról kellene írni, hanem a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében az árnyoldalát is meg kellene említeni!!!”
 • 1. hank 2012. augusztus 06. 09:51
  „"A fesztivál záróakkordja most is a tűzijáték volt, melyet a gát tetejéről és oldaláról nézett meg a kíváncsi embertömeg. " -> meg a koncert előtti területről...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körös-toroki Napok: Majka, lángosteszt, LeBron James

A csongrádi Körös-toroki Napok szombatján a remek idő a vízpartra csalta az embereket. Majka,… Tovább olvasom