Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Megszüntetett fórum Csongrádon

Nem kérésre, hanem önszántából szüntette meg a csongrad.net honlap fórum rovatát a weboldal üzemeltetője. Váczi Zoltán nem kívánt moderátori szerepet vállalni az olykor helyi politikusok családtagjait pocskondiázó, azok magánügyeit firtató internetes társalgók között.
Az interneten is terjedő híresztelésekkel ellentétben nem az érintett közéleti személyiségek kérésére, hanem önszántából szüntette meg a csongrad.net fórum rovatát a honlap üzemeltetője. Néhány héttel ezelőtt az Összefogás Csongrádért Egyesület több vezetőjét is durva, családjaikat becsmérlő megjegyzésekkel illették valódi nevüket nem vállaló csongrádi fórumozók, akik később azt gyanították, a megszólított politikusok kérésére szűnt meg a társalgási lehetőség.

– Magam döntöttem úgy, hogy átmeneti ideig, a választási időszak lezárulásáig szüneteltetem a fórumot – mondta érdeklődésünkre Váczi Zoltán. Az üzemeltető hozzátette, úgy érzi, az egyre éleződő közéleti hangulatban nincs semmiféle jogalapja arra, hogy a különböző hangvételű és irányú hozzászólások, vélemények között a saját szempontjai és értékrendje szerint válogasson, ezért moderátori szerepet sem kíván vállalni. A durva hangnemű beírásokat nem sokkal megjelenésüket követően törölte, majd, hogy elejét vegye a további – őt is megtaláló – konfliktusoknak, leállította a fórum működését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Valami nagyon bűzlött Csongrádon

Orrfacsaró bűz miatt panaszkodtak a városi szolgáltatónál a csongrádi Bethlen Gábor utcában és… Tovább olvasom