Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Zsótér Antal lesz Csongrád díszpolgára

Zárt ülésen döntött a csongrádi képviselő-testület az október 23-i nemzeti ünnep alkalmából átadandó városi kitüntetésekről.
Zárt ülésen döntött a csongrádi képviselő-testület az október 23-i nemzeti ünnep alkalmából átadandó városi kitüntetésekről. A határozat szerint a díszpolgári címet idén Zsótér Antal római katolikus kanonoknak, a Nagyboldogasszony-templom volt plébánosának adja a város. Pro Urbe – Csongrád kitüntetésben részesül Losonczi Áron építészmérnök, az üvegbeton feltalálója, és Vallyon Aladár nyugalmazott gimnáziumi igazgató. Közszolgálati díjat kap dr. Bartolich János tűzoltóparancsnok és Kálmán József, a Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület ügyvezetője.

Közművelődési díjjal tünteti ki a képviselő-testület lapunk munkatársát, a Csongrád és Térsége újság szerkesztőjét, dr. Bálint Gyula György újságírót és Kováts Attila zenetanárt, a Csongrádi Fúvószenekar vezetőjét. Testnevelési és sportdíjat kap Gyovainé Kósa Erika testnevelő tanár és Kása Emőke, a Csongrád és Térsége Lovas Klub elnöke. Egészségügyi és szociális díjban részesíti a képviselő-testület dr. Varga Dudás Klára gyermek háziorvost és a Piroskavárosi Idősek Otthona Kht. szakmai közösségét. A környezetvédelmi díjjal dr. Ördögh Józsefnek, az Atikövizig csongrádi szakaszmérnökség-vezetőjének a munkáját ismerik el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Horgászbázis épül a csongrádi Holt-Tisza partján

Csongrádon viszonylag kevés vendéghorgász fordul meg, pedig többen is jöhetnének, hiszen halban… Tovább olvasom