Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Kevesen takarékoskodnak

Magyarország - Több éves mélyponton van a megtakarításokkal rendelkezők aránya, a legtöbben váratlan kiadásokra tesznek félre, az öngondoskodás és a gyerekek jövőjére való takarékoskodás egyre inkább háttérbe szorul – közölte a GfK Hungária egy felmérés adataira alapozva.
2011-ben a magyar lakosság átlagosan 18 százaléka rendelkezett valamilyen banki megtakarítással, ez az érték 2004 óta a legalacsonyabb, alulmúlja a 2008-2010 közötti válságos időszak megtakarítási arányszámait is.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2012. február 24. 08:57
    „Kedves Délmagyar.hu munkatárs! lehet, hogy Ön nem ebben az országban él? Ön is az öngondoskodásról ír, ez Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök szajkozó szójátéka volt, csak azt még Ő sem mondta meg, hogy egy minimálbéren foglalkoztatott, vagy hosszabb ideje munkanélküli ember -ne adj Isten, ha mindkét szülő munkanélküli!!- miből és miként tudna öngondoskodni? Jó lenne végre, ha Magyarországon magyar újságírók végre arról írnának, hogy miért van az,hogy Magyarországon csak minimálbéren hajlandók foglalkoztatni a még szerencsés és munkába járó embereket, és miért van az, hogy nálunk szinte minden termék kétszer-háromszor drágább mint Ausztriába,miközben a jövedelmük havonta a legkevesebbet keresőnek is átszámítva 300000 ft. Jó lenne végre ha minden újságíró hiteles írást tenne közzé,mert így minden írásuk épp a lényegét veszíti el és válik semmitmondóvá! Érdekes módon egyetlen újságíró sem firtatja írásaiban a megalázóan alacsony fizetéseket,miközben országunkból milliárdos nagyságrendben tűnik el-és ki a pénzügyi vagyon!Miként lehetséges ez kedves újságírók?!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soha sem tartozott ennyivel az állam

Csúcsot döntve 49,9 milliárd forintra ugrott a költségvetési intézmények lejárt adóssága. Tovább olvasom