Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Karácsonyi koncert musicallel, dzsesszel

Hódmezővásárhely - Tizenegyedszer tart karácsonyi koncertet az MH 5. Bocskai István Lövészdandár vásárhelyi helyőrségi zenekara, az esemény december 15-én (vasárnap) 18 órakor kezdődik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színháztermében – hangzott el kedden sajtótájékoztatón, ahol a zenekar négy tagja ízelítőt adott a repertoárból.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Takács Attila ezredes, dandárparancsnok elmondta: a debreceni és a vásárhelyi zenekarnak is 250-250 fellépése van évente. Kovács István őrnagy, a vásárhelyi helyőrségi zenekar karmestere megemlítette, a 45 fős, ütős és fúvós hangszereket felvonultató együttesen kívül a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola 60, a Kertvárosi Katolikus Általános Iskola 70 fős kórusa, a Fandante kórus és a Városi Vegyeskar szerepel. A koncerten komolyzenei művek, musicalrészletek, dzsesszdarabok csendülnek fel, az estet karácsonyi dalokkal zárják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fekete Ferenc: elegem van abból, hogy szórakoznak velem

Miért ne pályázhatnék önkormányzati képviselőként, ha megfelelek a feltételeknek? – kérdezi Fekete Ferenc vásárhelyi fideszes városatya. Tovább olvasom