Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Kisorsoltuk betétkönyves játékunk nyerteseit: Ötvenezer forintot nyertek lapunkkal

Hódmezővásárhely, Szeged - Betétkönyves játékunk két szerencsés nyertesét látogattuk meg. Az 50-50 ezer forintnak már megvan a helye.
Előszobafestésre és a bejárati ajtó felújítására költi az 50 ezer forintos nyereményt betétkönyves játékunk egyik szerencsés nyertese, Biacsi Marietta. Párjával, Keszőcze Lászlóval már majdnem harminc éve Délmagyarország-előfizetők. Több alkalommal nyertek már ajándékot lapunkkal. Legutóbb másfél hónapja egy reggelizőszettel – kávéfőzővel és szendvicssütővel – gazdagodtak, amit aztán unokáiknak ajándékoztak.

– Négy betétkönyvvel sikerült egyet nyerni. Kettőt az én, kettőt László nevére töltöttünk ki. Az ötödiket azért nem tudtuk beadni, mert már sehol nem találtunk betétkönyvet – mesélte Marietta, aki korábban az algyői amatőr színtársulat tagja volt, lakóhelyén, Tápén pedig a helyi néptánccsoport tagja.
 
Biacsi Marietta és Keszőcze László biztosra ment: négy betétkönyvet küldtek be. Fotó: Török János
Biacsi Marietta és Keszőcze László biztosra ment: négy betétkönyvet küldtek be. Fotó: Török János

Lapunk betétkönyves játékának vásárhelyi nyertese is van, Horváth Sándor és felesége, Piroska is gazdagabb lett 50 ezer forinttal. – Hihetetlen – mondták szinte egyszerre. És azt keresték, hol a kandikamera, hogy egyszer csak „felébrednek" az álomból, és azt tapasztalják, az egész átverés. – Azért kételkedtünk, mert az újság minden játékán részt vettünk, és még egyszer sem sikerült nyernünk – árulta el a 70 éves Horváth Sándor, aki párjával együtt cukrászként dolgozott.
 
Piroska vágta, gyűjtötte és ragasztotta a betétkönyvbe a pénzek kicsinyített másolatait, Sándor pedig bevitte vásárhelyi ügyfélszolgálatunkra. Fotó: Imre Péter
Piroska vágta, gyűjtötte és ragasztotta a betétkönyvbe a pénzek kicsinyített másolatait, Sándor pedig bevitte vásárhelyi ügyfélszolgálatunkra. Fotó: Imre Péter

– Jó játék volt, és ezt nem azért mondom, mert nyertünk. Érdekes volt azokat a pénzeket gyűjteni, amivel korábban fizettünk – vélekedett Piroska. Két betétkönyvvel vettek részt a sorsoláson. – A pénznek megvan a helye. Egy omladozó melléképületet lebontottunk, és a helyére nyári konyha épül – mondta Horváth Sándor. A lapnak évtizedek óta előfizetője a família. A nap a Délmagyarországgal kezdődik számukra, mindketten találnak benne olvasnivalót, a férj szívesen fejt rejtvényt – azokat nem küldte be –, a feleség gyűjti és hasznosítja is a Gasztro- és a Lakás és kert magazint. Mindegyik szám megvan mindkettőből.
További nyerteseink névsora:

Bálint Katalin (Szeged), Biacsi Marietta (Szeged), Braun Józsefné (Szeged), Bullás Imréné (Szeged). Daróczi László (Deszk), Horváth Sándor (Hódmezővásárhely), Igaz Antalné (Szeged), Kővágó Istvánné (Szeged), Majsai Lajos (Makó), Megyes Béláné (Szeged), Mészáros Józsefné (Szeged), Mihály Sándorné (Szeged), Móréné Selymesi Tímea (Ásotthalom), Nagy Lajos (Szeged), Takács Sándorné (Szeged), Tari József László (Szeged), Torday Árpádné (Szentes), Tóth István (Szeged), Varga Bernadett (Makó), Zóriczh Andrea (Szeged)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ebnek játék, gazdinak munka a kutyatánc

Ebnek játék, gazdinak munka a kutyatánc
Pörgés! Forgás! Ügyes - nem megszokott szavak egy könyvtár olvasójában. Kríz Orsolya a vásárhelyi városi könyvtárban tartott kutyatánc-bemutatót szombaton. Tovább olvasom