Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 12°C Még több cikk.

Lakossági fórum: Vásárhely belvárosa tovább fejlődik, halad a Minőségi Otthoncsere Program

A vásárhelyiek egyebek mellett a tramtrainberuházásról és a kisállomás környéki utcák magas zajterhelésével kapcsolatban kérdezték a politikusokat.
A közelmúlt belvárosi fejlesztéseiről is beszámolt Hegedűs Zoltán, Hódmezővásárhely alpolgármestere, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje a kedd esti belvárosi választási fórumon. Az Oldalkosár utcában lévő két óvodát felújították. A Minőségi Otthoncsere Programra 87-en jelezték érdeklődésüket. A Csengettyű köziekkel eddig 14 szerződést kötöttek meg, 17 pedig előkészítés alatt áll. A magasházas övezetben több játszóteret felújított az önkormányzat.

– A jövőbeni terveink alapja pedig a Modern Városok Program. Ez egy olyan lehetőség, aminek a megvalósulásáért nagyon sokat kell dolgoznunk – mondta a jelölt. Megemlítette, a belvárosban felújítják a Bethlen-gimnáziumot, új könyvtárt építenek, a Bagolyvár étteremmel szembeni zöldterületet is megszépítik. Beszélt a város más részeit érintő fejlesztési elképzelésekről is. – 2020–2021-ben egy megújult Vásárhelyen élünk majd, ami kényelmesebb lehetőségeket biztosít – emelte ki.

– Hegedűs Zoltán együttműködésre törekvő polgármester lesz. A jelöltek közül ő az, aki világos választ ad a migránskérdésre, míg politikai ellenfelei csak sunnyognak – mondta Lázár János miniszter, országgyűlési képviselő, aki szerint Vásárhely Hegedűs Zoltán kezében lenne jó helyen. A fórum résztvevőit arra biztatta, hogy vegyenek részt a választáson. A vásárhelyiek egyebek mellett a tramtrainberuházásról és a kisállomás környéki utcák magas zajterhelésével kapcsolatban kérdezték a politikusokat.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövő héten kezdik építeni a keleti elkerülőt: három körforgalom és egy vasúti kereszteződés is lesz az új úton

Jövő héten kezdik építeni a keleti elkerülőt: három körforgalom és egy vasúti kereszteződés is lesz az új úton
Közel 2 milliárd forintból épül meg Hódmezővásárhelyen a 47-es főutat és az Erzsébeti utat összekötő… Tovább olvasom