Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Maga alá gyűrte a kamion a személyautót

A baleset következtében a személyautóban utazó 19 éves férfi a helyszínen életét vesztette, további ketten súlyosan megsérültek
A nyomozás adatai szerint 2014. június 18-án 0 óra 45 perckor egy lengyel kamionsofőr a 45-ös számú főúton Hódmezővásárhely és Szentes között balra kívánt betolatni egy földes bekötőútra. Ennek során nem adott elsőbbséget egy Szentes felől érkező személyautónak, ami nekiütközött a nyerges vontató által húzott pótkocsinak. A személyautó a kamion alá gyűrődött.

Fotók: Police.hu
Fotók: Police.hu

A baleset következtében a személyautóban utazó 19 éves szentesi férfi a helyszínen életét vesztette, további ketten súlyosan megsérültek. A kamionsofőr sértetlen maradt.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya igazságügyi szakértők bevonásával rekonstruálta a baleset körülményeit. Ennek eredményeként az 51 éves lengyel kamionsofőr ellen halált okozó közúti baleset okozása vétségnek megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás a napokban befejeződött, a rendőrség vádemelést javasol az ügyészségnek.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

300-an arra rendezkedtek be, hogy segélyekből éljenek

Az új vásárhelyi szociális rendelet célja igazságos, a méltányosságot szem előtt tartó, átlátható rendszer kialakítása volt – közölte Kószó Péter alpolgármester. Tovább olvasom