Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Vásárhelyi fodrásztanulók a Szabolcs Kupán

Hódmezővásárhely - Három hétig szinte megállás nélkül gyakorolta a fonást Halál Gina, a vásárhelyi Elegance Fodrászszalon tanulója.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Megérte, hiszen a közelmúltban Nyíregyházán, a Szabolcs Kupa Nemzetközi Fodrászversenyen alkalmi fonás kategóriában első helyezett lett.

– Kislánykorom óta nagy álmom, hogy fodrász legyek. Ennek korábban a babáim látták a kárát. Vágtam, festettem a hajukat. Előfordult, hogy szempillaspirállal színeztem be az egyik haját – mesélte nevetve szerdán sajtótájékoztatón a 18 éves lány, akinek a versenyen 50 perc alatt kellett zsűrizésre kész frizurát kreálnia. A nyíregyházi viadalon mintegy 200-an indultak. Nemzetközileg is elismert fodrászok, többek között Arató Krisztián világbajnok, Cseh István háromszoros Európa-bajnok zsűrizte a tanulók munkáit.

A diákoknak 50 perc alatt kellett a versenyen zsűrizésre alkalmas frizurát készíteniük. Fotó: Török Anita
A diákoknak 50 perc alatt kellett a versenyen zsűrizésre alkalmas frizurát készíteniük. Fotó: Török Anita

A vásárhelyi Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola diákjai közül Halál Gina mellett szintén alkalmi fonásból második lett Kakuszi Katalin, a jövő frizurája kategóriában második Stengl Adrienn, nappali fonásban első Prágai Judit, harmadik Katona Ágnes. Dzadik Damján Bennó pedig divatos rövid hajvágásban első, klasszikus hajszárításban az ötödik helyet szerezte meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

6 millió a kórházaknak

A szombaton rendezett jótékonysági bál megmutatta, a makóiak és a vásárhelyiek, valamint a településeken működő vállalkozások támogatják a két város közös egészségügyi intézményét. Tovább olvasom