Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

Segítő jobb

JEGYZET - ˝Kapnak egy lombseprűt, és mehetnek kapirgálni.˝
Bevallom, igazán felemelő érzés volt, amikor Szijjártó Péter arról beszélt, széles körű családi összefogással sikerült megvásárolnia ki tudja, hány száz négyzetméteres, 170 millióért vásárolt házát. Merthogy vagyonnyilatkozata alapján ehhez nem volt elég pénze. Kicsit úgy éreztem akkor, igen, végre én is a Nemzet Külügyminiszterének családjába tartozom. Akárcsak a többi magyar adófizető.

Egy biztos: a tegnapi rezsicsökkentés után Szijjártó Péternek is kevesebbet kellene fizetnie – ha távhővel fűtené szaunáját, úszómedencéjét vagy fitnesztermét. Ahogy a panellakók a 40 négyzetméteres lakásukat. És mi ez, ha nem nemzetünk egyik legfontosabb eredménye? Persze a legjobb majd akkor lesz, amikor elindul a beharangozott Nemzeti Közműszolgáltató, amely olyan alacsony árakkal kínálja a villanyt, a gázt, a távhőt és a vizet, hogy Lázár János szerint piaci alapon veri majd meg a profitéhes, gonosz külföldi szolgáltatókat. Csak zárójelben jegyzem meg, arról nem beszél senki, mi lesz a kiszoruló szolgáltatók dolgozóival. Az állam nyilván róluk is gondoskodik majd. Kapnak egy lombseprűt, és mehetnek kapirgálni.

De addig is, amíg ilyen jó lesz mindenkinek, a szegedi jobboldali polgármesterjelöltek egymást taposva ígérnek segítséget azoknak, akik IKV-s társasházakban élve a mai napig nem élvezhetik a csökkenő rezsiköltséget. Merthogy ezt két év alatt nem sikerült megoldania a közgyűlés jobboldali többsége által megválasztott és felügyelt cégvezetőnek. Azt hiszem, inkább nem kívánom senkinek, hogy segítsen neki a Fidesz vagy a Jobbik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Határok

˝Miért is akar az összes rokon pályázaton állami földbérleményt nyerni?˝ Tovább olvasom