Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

A polgármester is osztotta a vizet Kalocsán

A kánikulára való tekintettel három helyszínen, mintegy 500 palack ásványvizet osztott szét a kalocsai önkormányzat.
A vízosztásról a hőségriadó kezdetén Török Ferenc polgármester rendelkezett, aki a vízosztásban is segédkezett szerda reggel. A fél literes, hűtött ásványvizeket három helyszínen, a piactéren, a sétálóutcában és az önkormányzat lakossági ügyfélszolgálatán osztották szét a hivatal munkatársai.Szintén polgármesteri kérésre, a hőségriadó idején a kalocsai uszodába az 1050 forintos napijegy helyett csak az egy órás belépő árát, azaz négyszáz forintot kell fizetni.

Török Ferenc polgármester osztotta a vizet a kalocsaiaknak a rekordhőségben.
Török Ferenc polgármester osztotta a vizet a kalocsaiaknak a rekordhőségben.

A kedvezmény a legutóbb elrendelt hőségriadó végéig él. De a nyár folyamán, ha a tisztiorvosi szolgálat ismét hőségriadót rendel el, újra kedvezményes áron lehet igénybe venni az uszoda szolgáltatásait.A városban az önkormányzaton túl a tűzoltóság és a kommunális intézmény is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a helyiek hőérzetét enyhítse. A vízosztás mellett rendszeresen locsolják az utakat és a forgalmas városrészeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kártalanították a csődbe ment takarék ügyfeleit

Minden korábbi kártalanításhoz képest rövidebb idő alatt fizette ki az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet betéteseit. Tovább olvasom