Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Bajai lakásában termesztette a drogot - fotókkal

A 26 éves férfi az udvaron is ültetett és a lakásban is tartott kábítószeren.
A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folyatott kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Dániel 26 éves bajai lakos ellen, aki lakásában termesztett kábítószert.


A nyomozók 2013. október 24-én egy bajai lakóházban végzett házkutatáskor, az ingatlan hátsó udvarrészében 1 tő, 2 méter magas, földbe ültetett kábítószer gyanús növényt, és 1 tő, 45 centiméter hosszú elszáradt, levágott szintén kábítószer gyanús növényi szárat találtak és foglaltak le.


Folytatva a kutatást a hátsó udvarból nyíló garázsban található szekrényből, és az azon lévő papírdobozból több, kisebb áttetsző csomagolásban további kábítószer gyanús növényi származék és kábítószergyanús növényi mag került elő. A fenti lefoglalt kábítószergyanús növényi származékokról a szakértő megállapította, hogy azok cannabis sativa növények, és annak részei, melyek kábítószer tartalma meghaladta a csekély mennyiség felső határát. Az ügyben D. Dánielt gyanúsítottként hallgatták ki a Bajai Rendőrkapitányságon, ahol elismerte, hogy a növényeket ő termesztette.


Az ügy vizsgálatát 2014. április 17-én fejezték be a Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán, a keletkezett iratokat a rendőrök vádemelési javaslattal adják át a Bajai Járási Ügyészségre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paddy and the Rats Kecskeméten

A Paddy And The Rats zenekar azon kevés bandák közé tartozik, akik külföldön ugyanolyan sikeresek,… Tovább olvasom