Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kecskemét hírei > Bárki tesztelheti, milyen sofőr részegen

Bárki tesztelheti, milyen sofőr részegen

Baja - A drogozás után az alkoholfogyasztásról tartottak előadást szakemberek a gyakorló iskolában felsős diákoknak a művelődési központ Veszélyzóna című sorozatában.

Delmagyar.hu - baja.hu - 2012.02.21. 13:12
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Mivel a legtöbben tizenéves korban kóstolnak első ízben alkoholt, ezt a korosztályt szólították meg a szakemberek. Megtekintettek egy halálos kimenetelű diszkó balesetet feldolgozó fimet, majd következtek az előadások. A bajai mentőszolgálat munkatársa, Reményi László elmondta, a közlekedési balesetek mintegy 40 százalékánál szerepet kap az ittas állapot. Úgy véli, ha gyakran felhívják a gyerekek figyelmét az italozás veszélyeire, talán óvatosabbak lesznek.

Az autós oktatók úgynevezett részeg szemüveget vetnek be. Az eszköz becsapja viselője érzékszerveit, elhomályosítja a látást és hányingert okozhat. Így a szemüveget csak elméleti oktatáson használják. Albert Antal, a Kiskun Autósiskola bajai vezetője kiemelte: ivás nélkül megtapasztalhatják a leendő sofőrök, milyen alkoholos befolyásoltság alatt lenni. A programsorozat márciusban folytatódik: szülőknek tartanak előadást szakértők a drog és az alkohol veszélyeiről - olvasható a baja.hu-n.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...