Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Éden Hotel: A finisben Alízon és Lindán is sok múlik

A játék lassan a végéhez ér, így napról napra egyre közelebbinek érzik a 25 milliós főnyereményt az Éden Hotel lakói. Itt már mindenki taktikázik.
Tegnap felpörögtek a paradicsombéli események: Kristóf és Detti a nyereményrandiról egy harmadik vendéggel, Attilával tért vissza az Éden Hotelbe. Ráadásul a lánynak választania kellett: ha Kristóf mellett dönt, Attila védettséget kap, ha az új lakót választja, Kristóf nem állhat a lány mögé, de Attilát attól még hazaküldheti, mert ebben az esetben nem élvez védettséget. Detti – mivel nagyon megkedvelte eddigi párját – kiállt mellette: Attila kapta a védettséget, Kristóf pedig a lányt.

Alíz még a kezdőcsapat tagjaként költözött be az Éden Hotelbe.
Alíz még a kezdőcsapat tagjaként költözött be az Éden Hotelbe.

– Az Éden Hotelben bármi megtörténhet – hívta fel a figyelmünket Örkényi Alíz. A kecskeméti versenyző, aki a kezdőcsapat tagjaként érkezett a játékba – saját bevallása szerint egy kicsit naivan – de azóta is kitűnően ellavírozgat egyik hétről a másikra, tudhat valamit, mert tegnap a fiúk döntése alapján, Dettinek távoznia kellett. Csak úgy vonhatták vissza Attila védettségét, ha hazaküldik Kristóf párját.

A történések után adódik a kérdés, Kristóf ki mögé áll majd a csütörtöki párválasztó ceremónián? Újra Alízt használja-e menekülő útvonalként? A vörös szépség sokszor húzta ki a bajból a kezdőcsapat fiú tagjait: volt már párja Ádámnak, Kristófnak, Leventének, de ha rajta múlna, megmentené Danit is, aki most a legnagyobb taktikus, Szandra szövetségese.

Linda és Alíz döntésén sok múlik.
Linda és Alíz döntésén sok múlik.

Szandra igyekszik kihasználni a Hotelben adódó egyre nagyobb feszültségeket. Feltett szándéka, hogy Alízt és Lindát is maga mögé állítsa. Terve, hogy Alíz küldje haza Kristófot, ő pedig kiejti Danit, így hazaküldhetnek két meghatározó egyéniséget a játékból. Alízon és Lindán, a két bács-kiskun megyei játékoson most igen sok múlik, attól függően, ki mellett teszik majd le a voksukat a párválasztáson. Ám a műsorkészítők sem hagyják megkavaratlanul a szálakat, az éjszaka leple alatt újabb lakót költöztettek az Éden Hotelbe.

Olvasóink írták

  • 1. gavallér 2011. május 11. 13:58
    „A vörös szépségnek adhattak valami mell növesztőt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország élethű mása egyetlen kertben - fotóval

Magyarország alakú kertet alakítottak ki Jakabszálláson, mely turisztikai és botanikai látványosságként is egyedülálló lesz Közép-Európában. Tovább olvasom