Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Elbúcsúztatták a kecskeméti Könyvtár és Információs Központ igazgatóját

Az új pályázati eljárás lefolytatása után a szenátus döntése alapján 2013. október 4-től Németh Zsuzsanna a Könyvtár és Információs Központ új igazgatója.
Virággal és ajándékkal búcsúztatta el a szenátus a Könyvtár és Információs Központ igazgatóját, Némethné Falusi Erzsébetet, aki a legutóbbi vezetői pályázaton 65 éves korának betöltéséig kapott megbízást. Az új pályázati eljárás lefolytatása után a szenátus döntése alapján 2013. október 4-től Németh Zsuzsanna a Könyvtár és Információs Központ új igazgatója.

Dr. Ailer Piroska rektor köszöntőjében felidézte, mennyi változás történt a könyvtár életében a 70-es évek eleje óta, amikor Némethné Falusi Erzsébet a főiskolára került. Némethné több évtizeden keresztül biztos szakmai háttérrel és elhivatott vezetőként menedzselte a GAMF könyvtárát, majd 2000 után az integrált főiskola központi szervezeti egységeként a Könyvtár és Információs Központot. Ennek köszönhető, hogy ma egy felsőoktatási intézményhez méltó modern könyvtára van a főiskolának gazdag dokumentumállománnyal, színvonalas szolgáltatásokkal és korszerű infrastruktúrával.

Részletek a Kecskeméti Főiskola oldalán!>>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Spanyol napok a kecskeméti Bolyai János Gimnáziumban

A programsorozat szerdán kezdődött, és pénteken a Hispánság-napja alkalmából szervezett… Tovább olvasom