Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Gyász: elhunyt Szilvási Ildikó újságíró

Hosszú betegeskedés után, 58 éves korában, a fővárosi Szent László Kórházban elhunyt a Kecskeméti Televízió munkatársa, Szilvási Ildikó szerkesztő- riporter, a Városon Kívül című magazinműsor műsorvezetője.
Szilvási Ildikó 1954. március 23-án született Nyíregyházán. Középiskolai tanulmányai elvégzése után az Újságíró Stúdió képzésére jelentkezett, majd sikeres vizsgát követően gazdaságpolitikai szakirányon végzett. Pályáját szabadúszó újságíróként indította, a Magyar Hírlap, a Magyar Rádió és a Magyar Televízió is szerkesztőként jegyezte a nevét. 1988-ban Baján kezdett el dolgozni, akkor még napilapok tudósítójaként, majd 1990-ben a helyi városi televízióban lett szerkesztő- riporter. Majd 10 éven át az MTV pécsi és a szegedi körzeti stúdióinak dolgozott, anyagaival mind az MTV-1, mind az MTV-2 csatornáin rendszeresen találkozhattak a nézők. Ildikó 2003-tól dolgozott a Kecskeméti Televízióban. A Hirös Hírek felelős szerkesztője és riportere volt, majd 2008 májusában elindult a Városon Kívül című magazinműsora, melynek felelős szerkesztője és műsorvezetője is volt. Műsorának köszönhetően a KTV nézői éveken át első kézből kaphattak tudósítást a vidék és az agrárium helyzetéről. Emellett műsorában rendszeresen beszámolt a tanyákon élők mindennapjairól, és a környező települések kulturális eseményeiről. Munkája és személye betölthetetlen űrt hagy a Kecskeméti Televízió munkatársai életében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megindult a forgalom a 44-esen

Megindult a forgalom Lakitelek közelében a 44-es úton csütörtök este, ahol korábban egy személygépkocsi kamionnal ütközött. Tovább olvasom