Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Beszakadt úttest: több hónapja képtelenek kijavítani

Kecskemét - Homokbányán, a Lestár Péter középiskola közelében éktelenkedik ez a gödör. Több hónapja bosszantja a környéken élőket - írja olvasó-tudósítónk.
A Nagy kátyúvadászat felhívásra küldöm ezt a fotót - nyitja sorait olvasó-tudósítónk, Papp Lajos. Egy olvasójuk küldte azt a fotót, amelyen jól látszik, hogy egy méretes kátyú tátong a Bagi László utcában. Nos, ez semmi ahhoz a gödörhöz képest, ami Homokbányán éktelenkedik.
 
A gödör a Vályogvető utcáról nyíló kis utcán található, ahol az úttest egyik oldala majdnem teljesen leszakadt. Szóval, itt nem egy kis kátyúról van szó.

Egyenlőre még nem igazán forgalmas az utca, de szeptember elseje után már ez nem mondható el, ugyanis egy iskola, a Lestár Péter Egységes Középiskola van tőle 30 méterre, és egy buszmegálló is található a közelében.

Homokbányán, a Lestár Péter középiskola közelében éktelenkedik ez a gödör.
Homokbányán, a Lestár Péter középiskola közelében éktelenkedik ez a gödör.

Az árok nincs rendesen körülkerítve, illetve valamikor volt, de azóta leszakadt a szalag, ugyanis több hónapja bosszabtja a környéken élőket. Sötétben különösen veszélyes, mert csak két tábla van kitéve, ami valljuk be egy ekkora gödörnél kicsit érdekes jelzésforma...

Az úttest többi része alatt is látszik a tátongó lyuk, félő, hogy a közeljövőben máshol is beszakadhat.

Szerencse, hogy még nem történt komolyabb baleset, mert ha egy kerékpáros a sötétben arra tévedne és nem ismeri a környéket, akkor nagyon megjárhatja.

A középiskolában egyébként szeptembertől német gyerekek fognak tanulni, így mutatjuk nekik be Kecskemétet? Mit szólnak majd a szüleik, ha hozzák a gyerekeket autóval iskolába?

Olvasóink írták

  • 1. KamuNeni 2011. augusztus 31. 12:14
    „Ha-Ha-Ha”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A parlagfű az úr a Petőfiváros szélén

A parlagfű sajnos még a városban is felüti a fejét. Ezt a gaztengert a Petőfi város szélén találtam - írja olvasó-tudósítónk, Nagy Mariann. Tovább olvasom