Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Vonat elé vetette magát két tinilány

Szándékosan vetette magát vonat elé két amerikai tinédzser. Társnőjük megijedt, és inkább visszakozott.
Még tizenhét évesek sem voltak azok az amerikai lányok, akik a napokban száguldó vonat elé vetették magukat. A rendőrség eleinte azt hitte, csupán baleset történt, ám a nyomozás során kiderült: a két barátnő halni akart.

Gina Gentile és Vanessa Dorwart képtelenek voltak feldolgozni, hogy Gina kedvese, a tizenhét éves William Bradley halálos baleset áldozata lett, amikor éppen barátnőjéhez biciklizett. A fiút teherautó ütötte el.

Gina, Vanessa, és közös barátnőjük, Kelly megállapodtak, hogy véget vetnek életünknek. Hármasban indultak el az iskolából, és a norwoodi vasútállomásra siettek. Megvárták, amíg a Bostonból Washingtonba tartó gyorsvonat megközelíti a peront, és bár Kelly próbálta meggyőzni társnőit, ők a sínekre ugrottak. Szakértők attól tartanak, hogy a történtek öngyilkossági hullámot indítanak el a térségben - írja a BorsOnline.


Olvasóink írták

 • 14. andrisne 2010. március 01. 18:08
  „Honnan tudod flexi??? voltál már odaát???”
 • 13. flexsnake 2010. március 01. 15:59
  „10. mert embert ölni akkor is bűn ha magadat ölöd meg. Az öngyilkosság tárgya nem az áldozat hanem a hozzátartozók és a szemtanuk. Ők akik szenvednek utána, persze ha leszámítjuk azt az apró tényt hogy az öngyilkosok elég nehezen tudnak odaát ,,érvényesülni".

  Egy ..... kötelet kötött a nyakába, egy szikláról ugrott, benzinnel leöntötte magát és stukker volt a kezében. Ugráskor lőtt, a kötelet találta el miközben lángolt az elszakadó kötél miatt lezuhant a tengerbe ahol meg kialudt a tűz. Többé nem lett öngyilkos. Nem mindenkinek van itt az ideje. Van akinek sikerül, azért mert így volt megírva, de nem muszáj próbálkozni. Odaát sokkal szarabb.”
 • 12. flexsnake 2010. március 01. 15:54
  „5. akkor minden tömeggyilkos tetteiért tulajdonképpen a tanárok felelősek. Egyre nagyobb baromságokat hordasz össze.”
 • 11. .suhym. 2010. március 01. 14:40
  „2. hozzászólás cyt 2010.03.01. 07:54

  Ez jó, ez tetszik.
  Bármit tesznek a diákok a tanárok a felelősek. Nos, ez az amitől l a bicska kinyílik a zsebemben.
  A gyereknek vannak szülei, talán azért nem csak és kizárólag a gyermekszülés a feladatuk,ugye?
  Egyébként Te honnan tudod, hogy ezek a lányok (neo)liberális nevelést kaptak? Tudod talán , hogy milyen iskolába jártak és ott milyen oktatói, nevelői munka folyik? Nem mellesleg valami oktatási szakértő vagy?
  A kislánynak meghalt a barátja, nem tudott belenyugodni, ezért öngyilkos lett...ennyi.
  Sajnálatos, szomorú dolog, de előfordult ez már mással, máskor, máshol is!”
 • 10. LukSzkaivoker 2010. március 01. 13:38
  „Nem értem, hogy mi a baj az öngyilkossággal. Pár ember kitalált szabályokat, meg történeteket kanyarítottak mellé, meg beszerveztek egy csomó balekot, akik elhitték a dolgot, mert hinni akartak. Ettől még nem tartom bűnnek az öngyilkosságot, mert egy vallás annak tartja. Az embernek joga van a saját élete felett rendelkezni. Ha szar az életem, véget vetek neki és kész. Senkinek semmi köze hozzá. Arra azért törekednék, hogy másoknak a halálommal ne okozzak problémát, szóval a vonatos megoldást nem tartom jónak, mert föltartanék vele egy csomó embert. A helyes módszeren még gondolkodnom kell. A legjobb lenne, ha volna egy pisztolyom. Beleugranék a Tiszába, és zuhanás közben fejbelőném magam. Na ... ez tetszik. A víz elvisz a Dunába, meg a tengerbe, és felzabálnak a halak. Észrevétlenül visszakerülnék az örök körforgásba. Tökéletes ...”
 • 9. ferdzso 2010. március 01. 13:03
  „"unkown" Úgy érzem, hogy, de Te aztán tényleg az vagy! Biztos sok "Délmagyar" fogy Norwoodban, ha ilyeneket feltételezel!”
 • 8. xene@freemail.hu 2010. március 01. 11:56
  „Az ilyen kommentektől csak a pumpa megy fel bennem, s látszik, hogy van 1-2 ember, aki jó pár éve nem járt iskola közelében...
  A szülök ma már túlzottan lazára vették a gyeplőt, s mindent megengednek maguknak, meg a kis purdéjuknak...
  És ugye ki a hibás, ha a kis gyermek rossz jegyet kap, ha nem tanul????
  Na, nem a gyerek, hanem a mocskos tanár......
  Elvárások vannak, de mire föl....”
 • 7. xene@freemail.hu 2010. március 01. 11:50
  „Ahogy az előző kommenteket olvasom, meg vagyok döbbenve....még milyen feladatot kéne ellátnia közoktatásnak? Most az osztályfőnök honnan tudja, hogy XY lány haverja, barátja meghalt???
  Jó, hogy már nem mindent feladatot a tanárokra akartok bízni....
  Van annak a tininek szülője is, csak tudom, hogy ma már sikk gyereket nevelni, s inkább mindent a közoktatásra, tanárokra fogunk.....”
 • 6. katicaa 2010. március 01. 11:11
  „Sajnos a kezeletlen elhúzódó gyászreakció okoz ilyet is.Komolyan kell venni a gyászt,és segítséget kell kérni,ha egyedül nem birkózik meg vele az ember.”
 • 5. cyt 2010. március 01. 10:58
  „4. Szemif: ...de mi köze a közoktatásnak az öngyilkossághoz?...
  Nos az, hogy a NEVELÉS témakörébe nagyon sok minden beletartozik. Pl. az is, hogyan viselkedünk a társadalomban, hogy hasznos tagjai legyünk (pl. Osztályfőnöki órák tematikája). Ennek nagyon sok köze van mindenhez; az öngyilkosságokhoz is. Persze akik "vadon" nöttek fel - azaz SEMMILYEN erkölcsi nevelést sem kaptak - azok nem is értik meg a kérdést sem, meg a problémát sem. Ez itt a legnagyobb baj, ez a mai morális válság egyik fényes bizonyítéka.”
 • 4. Szemif 2010. március 01. 10:10
  „2. Mondjuk nem nekem szólt a kérdés :-) ,de mi köze a közoktatásnak az öngyilkossághoz? Ez egy egyszerű tinitragédia-már ha nevezhető az ilyen egyszerűnek-Magyarországo is rengeteg fiatal lesz öngyilkos, szerelmi bánat, rossz iskolai eredmény vagy a családi állapotok miatt (vagy ezek kombinációja miatt), csak nem ilyen látványos módon, ez a hír sem jutott volna el a Dm-ig, ha nem többen próbálták volna egyszerre.”
 • 3. unknown 2010. március 01. 09:06
  „"...Szakértők attól tartanak, hogy a történtek öngyilkossági hullámot indítanak el a térségben - írja a BorsOnline..." A délmagyar.hu szerkesztője beáll a felbújtók közé. Nem normális.”
 • 2. cyt 2010. március 01. 07:54
  „Szegény lányok... Nos ott vajon milyen lehet a köznevelés, közoktatás, ahol csoportosan szeretnének öngyilkosok lenni a fiatalok egy társuk tragikus halálesete miatt? Liberálisok, válaszoljatok.”
 • 1. ZúzÓ 2010. március 01. 06:52
  „.... jenkik, elhitték hogy jobb a vonat, mert rézből van a fütyülője.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Földrengés és cunami: több mint 700 halott - döbbenetes fotókkal

Meghaladja a hétszázat a pusztító chilei földregés halálos áldozatainak száma. Miközben a túlélők után kutatnak, többen az áruházakat fosztogatják. Tovább olvasom