Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Panaszkodnak a gázszolgáltató irodájára

Makó - Március vége óta nem lehet leadni a helyi gázszolgáltató irodájában a mérőállást, csak személyesen. Sorszámot kell húzni, és a nyitvatartási idő is rövid - erre panaszkodnak az ügyfelek.
Panaszkodnak a makóiak a gázszolgáltató irodájára.
Videó: Makói VTV. 

Olvasóink írták

 • 13. jadewka 2012. május 18. 05:33
  „Az a nem semmi,hogy nekünk nincs is bekötve a gáz,de évente kiküldenek számlát a szembe lakó szoszédomhoz az én nevemre.Telefonálok éstörlik,de amikor 1szer nem telefonáltam valamivégrehajtó cégnek átadták.”
 • 12. Egyolvasó 2012. május 16. 08:38
  „8. eva45 2012.05.15. 08:45

  Az enyémet csak egyszerűen lekapcsolták, így nincs vele gond, és a palackossal jobban kijövünk, így nincs fölösleges szolgáltatói finanszírozás a részünkről. A fűtés pedig, szén és fa, így nem kell fagyoskodni a családnak télen.”
 • 11. nádiposzáta 2012. május 15. 11:13
  „Még nyáron elviselhető ez az eljárás ,de télen mikor a havi óriási számla mellé (60ezerforint )mellé még 30 ezer forintos rész- számlát küldenek.Idegbajt kapnak a fogyasztók főhet a fejük , gázszolgáltató megnehezíti a fizetést.Minél nagyobb legyen a káosz ,bonyolítják a problémákat.”
 • 10. nádiposzáta 2012. május 15. 11:08
  „Gázszolgáltató részszámlát küld a az egész számla mellé ,de minek?Igy van ez Szentesen is.”
 • 9. nádiposzáta 2012. május 15. 11:05
  „Gázszolgáltató kiküldi az elmult havi fogyasztás utáni számlát , hó közben ujabb számlát küld arról a félhavi fogyasztásról majd amit ezután fogyasztok el,..Nem tudom miért szednek be pénzt előre félhavi fogyasztás után .Decemberben jöttem erre rá sok gázszámlát nem tudtam mire küldik,majd elkezdtem nézegetni a dátumokat melyik számla melyik időpontra szól.Havi szinten kiszámoljuk mennyi a kiadásunk,annyi összeget hagyunk az átutalási számlán,,,közben a pénz nem elég mert gázszolgáltató olyan összeggel terheli az átutalási számlát amit előre felszed ,nincs elfogyasztva,nincs a mérő állásban leadva ,ami a következő hónap elszámolásához terheléséhez tartozna majd ezután lesz elfogyasztva..”
 • 8. eva45 2012. május 15. 08:45
  „7. Egyolvasó

  Védett fogyasztóként kértük a részletfizetést.Kaptunk egyforma összegű számlákat. Ettől függetlenül össze-vissza küldözgették a számlákat. Már szerintem a jövő évit is.
  Biztos sokan tartoznak a szolgáltatónak de nem a kisfogyasztók.
  Szóval szerinted milyen rendszer szerint működnek. Olyan XXI. századi modern?”
 • 7. Egyolvasó 2012. május 14. 20:40
  „Nem panaszkodni, fizetni.”
 • 6. eva45 2012. május 14. 19:46
  „Mindig azt hangoztatják hogy egyszerűbb lesz az ügyintézés mindenhol. Ehhez képest lassú minden és épp az emberség hiányzik.
  Ráadásul aki beteg vagy nem tud állni . el sem tudja intézni a gázügyeit.
  Nagyon sok embernek van ott intézni valója, valami normális megoldást a sok okos kitalálhatna.”
 • 5. aplikation 2012. május 14. 17:41
  „A gázszolgáltatók azt gondolják, hogy mindenki internet közelében van ,és elektronikusan elküldi a mérő óra állás bejelentését fogalmuk nincs arról hogy ki mindenki az előfizetője hisz nem is magyar a tulajdonos mint tudjuk !!
  A bevétel a lényeg
  Egyébként a város polgármestere harcolta ki hogy egyáltalán legyen helyben ügyfélfogadás mert egy ideig az sem volt nem kell elfelejteni !
  Az észrevételeket az EDF gázszolgáltató központjába érdemes lenne elküldeni mert valószínű nem tudnak a problémáról hogy hány óra hosszat kell sorban állni”
 • 4. makovaros 2012. május 14. 16:07
  „2. igen ez régi de eddig bevitted a óra állásos papírt bedobtad az urnába, most ez is megszűnt most sorba kell állni és ott veszik be az ügyfél szolgálatos most ez a fő gond, de az áramosnál is hasonló ahelyzett”
 • 3. papika56 2012. május 14. 10:31
  „Nem csak makóiak ülnek ott órákat --ha nem az összes vidéki településről --csak ezért beutazó idősek, fogyasztók. Több tízezer lakost érint !!!!
  A polg.mester léphetne ez ügyben !!!!!”
 • 2. papika56 2012. május 14. 10:27
  „Ez már régi probléma !
  Mert rengetegen vannak , órákat kell várni. Már pl. 2 óra 5 perckor --sincs több sorszám !!
  Én egy ügyemet 3 napon keresztül nem tudtam elintézni --mert annyian voltak !
  1 ügyintéző van ---min. 50 v. több lakos. Volt,hogy 3 órát ott ültem --de lejárt a hölgy munkaidelye --- és elment!
  Más képviselő is így járt--pl. Kissné --aki a következő testületi ülésen szóvá is tette még a télen , csak véletlenül láttam meg a tvben. Mert korábban együtt bosszankodtunk !!!
  Míg a gázszámlák több tízezresek ---jóóó lenne ha szolgáltató --erre is költene ,hogy hati több órát--v. több ügyintézőt küldene !!!!
  A villanytelepen hasonló a helyzet --csak ott 3-4 ügyintéző van és halad a sor. Ott kb. 1 óra várakozás !”
 • 1. makovaros 2012. május 14. 07:29
  „Nagy hülyeség is hogy nem lehet leadni papíron, mint régen csak bedobták az urnába és jól van.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Köszöntés falunap nélkül is

A határ menti faluban, nagylakon anyagi okok miatt idén nem rendeznek falunapot. Arról azonban nem tett le az önkormányzat, hogy az általában ilyenkor ünnepelt jubiláló házaspárokat köszöntse. Tovább olvasom