Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 4°C Még több cikk.

Zavar

Makó - Azért nem lesz jó helyen a makói Petőfi Parkban az új futópálya, mert a sportolók zavarni fogják azokat, akik pihenni szeretnének – ilyen vélemény is akadt a pályáról szóló cikkem mellett, az interneten.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

Kétszáz hozzászólás született, jó kis beszélgetés kerekedett, de a jövőt senki sem látta előre. „Tudom, még nem adták át, de kipróbáltuk ma a futópályát... szuper, nagyon nagy élmény rajta futni" – osztotta meg tapasztalatait kedden egy sportoló, Gábor.

Csak az a baj – teszi hozzá –, hogy a gumírozott vörös felületet mások is fölfedezték: a kanyarban BMX-szel száguldó gyerekek elől kellett félreugrania, aztán görkorizó, nevetgélő lánycsoportokat kellett kerülgetnie, és andalgó párokat, akik elfoglalták a pálya teljes szélességét. Ebből baleset lesz – így Gábor.

Én ilyet nem jósolnék. Az mindenesetre biztos, akik nem tudják megkülönböztetni a futósávot a sétánytól, az extrém pályától, és az sem érdekli őket, hogyan lehet egymás mellett élni, tekintettel a másik igényeire, azokat tényleg mindig, minden újdonság zavarni fogja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a makói egészségprogram

A 125 millió forintos uniós támogatásból az Egészséges Vásárhely Program tapasztalatait felhasználva olyan másfél éves munka indul, amely a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Tovább olvasom