Délmagyar logó

2018. 10. 17. szerda - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Szép menyasszony csámpás cipőben

"Elnézést kérek az ironikus cím megválasztásáért. Nagyszerűnek tartom az úgynevezett panelprogramot. Szépül Szeged, szépülnek a házak, szinte öröm körülnézni a színes lakóházak láttán."
Elnézést kérek az ironikus cím megválasztásáért. Nagyszerűnek tartom az úgynevezett panelprogramot. Szépül Szeged, szépülnek a házak, szinte öröm körülnézni a színes lakóházak láttán.

A városvezetést csak dicséret illeti a program megvalósulásáért.

A mi lakóházunk (Pille u. 28–30.) is részt vett a fent említett programban. A lakóház szigetelve, a fal szépen lefestve. De nem kis szépséghiba van a lakóházunk küllemén. Ugyanis a 20 erkély deszkái ütöttek-kopottak, 1-2 erkély le van festve (zöldre, bordóra), nem esztétikus, sőt csúf. Felmerül bennem a kérdés, hogy a 20 erkély tulajdonosai nem tudnak megállapodni egy bizonyos színben, ami a falfestés színéhez esztétikusan illik. A nyolc garázsajtó szintén ütött-kopott, ugyanaz a jelenség mint az erkélydeszkák esetében.

Más az Erdő utca felőli két bejáratiajtó-előtetőhöz az üvegborítás helyett kúpos tetőt szavaztunk meg 2007. május 31-én, még a mai napig nem valósult meg a kivitelezés. A határidőt 2007. augusztus 31-ére tettük (a kivitelezés egy kicsit csúszott). Az utolsó megtartott lakógyűlésen, 2007. november 21-én a jelenlévők taglalták az előtető milyenségét, de a kivitelezés megkezdéséről a megjelentek kis létszám miatt nem szavaztak. A lakóházunknak van egy közös képviselője. Nem értem, hogy a 20 erkély- és a 8 garázstulajdonossal nem tud koordinálni, hiszen feladata a lakóházzal kapcsolatos teendők, jelen esetben a fent nevezett hiányosságok kezelése.

Molnár László,
Szeged

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy utcanév-változtatás margójára

"Családunk az édesapám, Földesi Tibor halálának 50. évfordulóján, január 31-én Szőregen megrendezett… Tovább olvasom