Délmagyar logó

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 19°C | 30°C Még több cikk.

Állati Extrém műsorral készül a Richter Flórián Cirkusz

Látott már festőművész elefántot? A gravitációval szembeszálló motorosokat a Halálgömbben, és repülő embereket? Ismeri az ország egyik legfiatalabb artistasztárját? Mindet megismerheti a Richter Flórián Cirkuszban szeptember 15-e és 24-e között Szegeden. (X)
 
Állati Extrém műsorral készül a Richter Flórián Cirkusz - GALÉRIA
A Richter Flórián Cirkusz új műsora, az Állati Extrém egyszerre modern és klasszikus, állati és extrém, de leginkább: felejthetetlen. Szandra, az elefánt 42 éves korára megtanult festeni, és be is mutatja a közönségnek kis barátnője, a 12 éves Angelina segítségével. Richter Kevin cirkusztörténetet ír: a világhírű hazai lovasszámot, a Magyar Postát 22 lóval mutatja be, noha mindössze 16 éves! A 65 fős társulat együtt utazik a 45 állattal, akik munkatársaik és barátaik is – a cirkuszba látogatók megismerkedhetnek a tevékkel, zebrákkal, lovakkal és persze az elefánttal is.

Egyszerre állati és extrém a műsor: az ötfős Dioros motorcsoport a Halálgömbben mutatja be világrekordnak számító produkcióját. Az öt motoros száma közben a 4,5 méter átmérőjű Halálgömb kettéválik, és majdnem három méterre távolodik el egymástól a két félgömb. A többszörös díjnyertes brazil artistacsoport, a The Flying Sergio először mutatkozik be a magyar közönségnek. Hasonlóan látványos mutatvánnyal készül a lézerember is, aki lézersugaraival bekeríti az egész nézőteret.
 
Állati Extrém műsorral készül a Richter Flórián Cirkusz - GALÉRIA

Nem maradhat ki Joy Costa, a többgenerációs olasz bohócdinasztia nagy nevettetője, és a Wimbledonban serleget nyert Glen Floco, aki extrém zsonglőrszámot mutat be teniszütőkkel.

Az ország legszínvonalasabb műsorát élőzenével kíséri a hattagú zenekar – több ezer néző kaphat életre szóló élményt Szegeden szeptember 15-től 24-ig, majd Hódmezővásárhelyen 26-án és 27-én.
 
Állati Extrém műsorral készül a Richter Flórián Cirkusz - GALÉRIA
A szegedi szeptember 15., péntek 18 órai premier előadásra és a hódmezővásárhelyi szeptember 26., 18 órai előadásra 3000 Ft helyett 1500 Ft-ért jegyek kaphatók a Délmagyarország szegedi és hódmezővásárhelyi irodáiban.
(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tájékoztató

Tovább olvasom