Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Még időben szólunk…

Talán éppen Önre vár a siófoki lakás-nyaraló?
Tavaly nyáron Szabóné Cs. Eszter szatymazi lakos kulcsot vett át a Szerencsejáték Zrt. területileg illetékes vezetőitől. A kulcs egy siófoki, part menti lakás ajtajába illett. Persze a nyeremény nem volt titok Eszter számára, aki éppen a lakásra kacsingatva gyűjtögette szorgosan ötöslottó szelvényeit a tavalyi akcióban. Ő és családja, már tavaly óta szerencsésen nyaral. Most Önön a sor!
2009. május 16-ig játékba küldött, legalább 3.000 forint összértékű értékű nyeretlen vagy kifizetett nyertes gépi Ötöslottó szelvény gyűjtésére, és a „NYARALJON A SZERENCSÉVEL!" című akción való pályázásra buzdítja a hazai szerencsejáték szervező többek között Csongrád megye játékosait is. Az akció főnyereménye: egy 8 szintes épületben található, 1,5 szobás öröklakás, amely 9 m2-es terasszal és önálló gépkocsi beállóval rendelkezik, 24 órás biztonsági szolgálattal védett balaton-parti parkban fekszik, sőt: közelében termálfürdő is található! Az akció további részleteiről tájékozódjon a lottózókban, valamint a www.szerencsejatek.hu honlapon!

Tavaly nyáron Szabóné Cs. Eszter szatymazi lakos kulcsot vett át a Szerencsejáték Zrt. területileg illetékes vezetőitől.
Tavaly nyáron Szabóné Cs. Eszter szatymazi lakos kulcsot vett át a Szerencsejáték Zrt. területileg illetékes vezetőitől.

Persze az ötöslottó – már önmagában is – nagyon vonzó: e héten a várható főnyeremény 1 milliárd 140 millió forint! Még időben szólunk, hiszen: Bármikor bejöhet! Egyes terminállal rendelkező partnereink május 1-jén is várják a kedves játékosokat, lottózóink szombattól kezdve pedig a megszokott nyitva tartás szerint állnak rendelkezésre.

(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keressük 2009 legszebb menyasszonyát!

A Cívis Média Kiadó és Szolgáltató Kft. több éve sikeresen működő kiállításokat szervez és rendez,… Tovább olvasom