Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Valóra vált álom a Szeplasttal

A szegedi SZEPLAST Nyílászáró-gyártó Kft. segítségével fordult jobbra egy ónodi 5 tagú család sorsa. A cég a Viasat3-on futó Álomépítők című műsoron keresztül került kapcsolatba az 5 tagú családdal. Otthonuk a tavaszi nagy árvízben vált lakhatatlanná.
A család szomorú történetét a műsorvezető, Nagy Sándor mesélte el gyerekkori barátjának, Száraz Ferencnek, aki a SZEPLAST Nyílászáró-gyártó Kft. kommunikációs és marketing vezetője. A cég az elmúlt években már számos szegedi egészségügyi, oktatási, gyermek-, illetve felnőttsport-rendezvényt támogatott. Segítette többek között a Szote Gyermekgyógyászat Alapítványt, az Életmentő Központi Inkubátor Alapítványt és a „Gyermeksebészet a műtétre váró gyermekekért" Alapítványt. Most szívügyének tekintette, hogy csatlakozzon a Viasat3 kezdeményezéséhez.


Ennek lényege, hogy az Álomépítők csapata megmutassa a nézőknek: ha egy közösség tagjai összefognak a bajban, akkor egész családok sorsát változtathatják meg, visszaadva a reményt egy békés, boldog élethez. A SZEPLAST Nyílászáró-gyártó Kft. és a többi közreműködő cég szakemberei azon dolgoztak, hogy olyan otthont teremtsenek az árvízkárosult családnak, amely praktikus, mégis egyedi, a szülők és a gyerekek egyéniségét tükrözi.

Ilyen lett az a barátságos új ház, amelyhez az összes nyílászárót, ajtókat, ablakokat a SZEPLAST Nyílászáró-gyártó Kft. biztosította. Sőt, a szegedi cég még egyedi ajándékokkal is kedveskedett a szülőknek. Ugyanis bár Viktória és Attila általános iskolás kora óta alkot egy párt, soha nem volt annyi pénzük, hogy megszervezzék esküvőjüket. Az Álomépítőknek köszönhetően viszont végre kimondhatták a boldogító igent - a Viasat3 csapata meglepetés-ceremóniát készített elő nekik. A szegedi cég pedig névre szóló nászajándékkal is kedveskedett a család minden tagjának.

Dragonyék megható történetét november 22-én, hétfőn 21.30-tól láthatják a Viasat3-on.

További információk:
http://www.szeplast.hu/ajtoablak/
http://www.viasat3.hu/musor/alomepitok/

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amszterdamban, Tokióban – és Budapesten is

Különleges fiatalok konferenciája a Magyar Telekom támogatásával Tovább olvasom