Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5

Szeged - A szezon eddigi legrosszabb játékával szenvedett súlyos vereséget hazai pályán a Szeged 2011 a forduló előtt utolsó, a szombati találkozóig mindössze két gólt rúgó Ferencváros II-től.

Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5 (0-0)
Ness Hungary NB II. Keleti csoport, 5. forduló, Szeged, SZVSE-stadion, 1800 néző. Vezeti: Botló Béla, asszisztensek: Iványi István, Buzás Balázs.
Szeged 2011: Belecsan - Laczkó (Varga B., 78.), Tóth I., Toca, Farkas - Ulvicki, Borbély - Kéri (Geiger - a szünetben), Lisztes (Gomez, 80.), Kis R. - Jovánczai. Vezetőedző: Tóth Bálint.
Ferencváros II.: Ranilovic - Simita, Grúz, Vattai, Birtalan - Busai, Vass - Gárdos (Holman, 58.), Nyilasi (Hodgyai, 72.), Papp M. (Nehéz, 82.) - Beliczky. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Gól: Beliczky (63.), Holman (65.), Jovánczai (70.), Nyilasi (71.), Nehéz (84., 89.)

Sárga lap: Toca (28.), Vass (30.), Tóth (39., 74), Busai (44.), Jovánczai (60.), Beliczky (74.)

Piros lap: Tóth (74.)


Tóth Bálint: - Gyengén játszva megérdemelt vereséget szenvedtünk. Egyedül a jól védő Belecsant tudom kiemelni a csapatomból. Remélem, jókor jött ez a pofon.

Lipcsei Péter: - Teljesen elégedett vagyok az NB I-es keretből visszakerülő játékosaimmal és az egész csapat teljesítményével is. Parádésan játszva, megérdemelt győzelmet arattunk.

Afterparti, 2. rész: Lipcsei Péter vezetőedző is megkapta a magáét.

Afterparti: "Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej!" kiabálták a dühös szegedi ultrák a mérkőzés után a bíróknak. Botló játékvezetőnek megint nem ez volt élete meccse, de nem rajta ment el a mai találkozó.


90. perc: Botló bíró megint rendes volt, nem hosszabbított. Vége, kilátástalan játékkal, ilyen arányban is megérdemelt vereséget szenvedett a Szeged 2011. Néhány drukker bundát, fogadási csalást kiáltott dühében. Meg tudjuk érteni, nem ehhez voltak eddig szokva...

Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

89. perc: Mint a grundon: Nehéz lép ki az erőtlen, harmatos szegedi védők között, kicselezi Belecsant, majd még vezetgeti egy kicsit és bepaszolja, 1-5.

87. perc:
Szegedi szöglet, megint veszélytelen, ez nem a kék-feketék délutánja volt...

84. perc: Holman lőtt egy egészségeset jobbról, Belecsan szögletre mentett. A kornert a frissen beállt Nehéz lőtte be, 1-4. Ez már így csúnya... A közönség elkezd hazamenni... Az ultrák leszedték a Most vagy soha drapit.

81. perc: Beliczky élvezi a meccset: a tizenhatos vonaláról lő nem sokkal mellé.

79. perc: Beliczky elszórakozza: Vass ugratja ki, egyedül tör kapura, de Belecsan szeme közé lövi a labdát, aki így szögletre mentett.

78. perc:
Tóth Bálintot szidja össze Botló bíró, mert a kiállított Tóth nem ment be egyből az öltözőbe.

74. perc: Tóth Imre és Beliczky kakaskodott a szegedi térfél közepén, páros sárga lap, ami Tóthnak pirosat ér.

73. perc: Menteni próbálják a menthetőt a fiúk, felpörgött a mérkőzés, de csak szögletig jutott a Szeged 2011.

Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

71. perc: Lekontrázta a Szeged 2011-et a Ferencváros II: Nyilasi kotorja be a Belecsanról lecsorgó labdát, 1-3.

70. perc: VÉGRE VALAMI! Geiger, Lisztes, Jovánczai háromszögelés végén a szegedi tizenkettes passzolt elvetődve hat méterről a kapuba, 1-2.

68. perc:
Teljesen tanácstalannak tűnik az egész csapat és egy kicsit Tóth Bálint is. Némán áll a pálya szélén, látszik rajta, szíve szerint az egész csapatot lecserélné...

65. perc: Holman "Vincze Ottós" góllal duplázza meg a vendégelőnyt: egy vendégkontra végén kezeli le szépen a labdát, majd kissé balról tizennyolc méterről lövi ki a bal felsőt, 0-2. Belecsannak megint nem volt esélye. És lassan az egész csapatnak sem, még az egyenlítés is fényévekre van...

63. perc:
Vass emeli át a szegedi védelmet, a labda Beliczky elé hull, a csatá, hagyja még egyet pattanni, belép a tizenhatosra és jobb oldalról, a hosszú sarokba lő. Belecsan vetődött, de nem védhette, 0-1.

60. perc:
Vass lerúgta Kist, Botló nem adott lapot, a labdavesztés után Jovánczai "ugyanúgy" lerúgta Busait, ezúttal villant a lap, lett is nagy felháborodás.

Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

58. perc: A frissen beállt Holman góllal mutatkozhatott volna be, egyből szöktette Vass, betört a tizenhatosra, el is passzolta Belecsan mellett, de lassú volt a labdája, és a szegedi göröngyök megfogták, így Tóth beérte, és kivágta a lasztit.

57. perc:
Papp Máté húzott el a bal oldalon, középre adott, a Tóth Imrén felpattanó labdát Belecsan húzta le Nyilasi elől.

55. perc: Nyilasit taposta le a szegedi szűrő középpálya, Borbély és Ulvicki együttes erővel.

53. perc: Kist szökteti Jovánczai, de Grúz szépen keresztezett. Már több foci volt, mint az első félidőben összesen...

51. perc: Legalább már lövünk: Lisztes vezette kapura a labdát, majd 28 méterről lőtt, igaz, a labda messze elpattogott a kapu mellett.

49. perc: Az első valódi szegedi helyzet: Jovánczai kap gólpasszt Lisztestől, de a két félkör közül fél méterrel a kapu fölé lőtt.

48. perc: A Fradi még mindig nem akar gól rúgni, Gárdos ívelt középre, Nyilasi ollózni akart, végül Tóth Imrérről pattant szögletre, ami már nem volt veszélyes.

47. perc:
Laczkó keményen szerelt, megúszta a durva becsúszást. Előtte Jovánczai passzolt ellenfélhez, borzolva ezzela  kedélyeket.

Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

46. perc: A Ferencváros II. elkezdte a második félidőt.

A labdát már rúgták a fiúk, reméljük, a második félidőben fociznak is.

45. perc: Botló bírónak a legjobb megmozdulást láthattuk: azonnal lefújta az első félidőt.

43. perc: Birtalan ívelt szabadrúgást a napba néző Belecsan kapujára: a rövidre tekeredő labdát végül senki nem tudta megcsúsztatni, de a furcsán pattanó játékszer majdnem megtréfálta a szegedi kapust, aki nagy bravúrral paskolta oldalra a bőrt. Utána a tömegben Busait kellett sárga lappal megfékeznie Botlónak.

42. perc:
A rutinosak már a büfében, sajnos igazuk van... Közben Nyilasit Ulvicki felrúgja az árnyékban a bal oldalvonalnál.

39. perc: Tóth állította meg sárgát érően Papp Mátét, aki ha elmegy mellette, kapuig gyalogolhatott volna, ráadásul két társa is követte, s Nyilasira és Gárdosra csak Toca jutott...

37. perc: A harmadik szegedi szöglet is olyan volt, mint az első kettő...

35. perc: Egyre jobban igyekeznek a kék-feketék, de nagyon nehéz feltörni, kipasszolni a kilenc emberrel védekező zöldeket.

32. perc: Lisztesé az első szegedi kapuralövés, fél méterrel gurult a kapu mellé a labda.

31. perc:
Jovánczaira rúgott föl Laczkó egy szabadrúgást, az ívelést a center átvette, azonban a tizenhatos jobb oldalán, még kívül a védőjébe fordult. Nem kapott szabadrúgást.

28. perc: A második szegedi korner: előtte Toca besárgult. Ígéretes kombinációnak tűnt, de miután Farkas visszakapta Ulvickitől a kis szögletet rossz ívelt át a hosszú oldalra. Kirúgás.

Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

27. perc: 20-as "fegyelmezett" 20-ast: Farkast rántotta le Busai a félpályánál, de nem kapott sárgát a sárgától (lásd lent): Botló csak elbeszélgetett vele.

25. perc: Az első szöglet a meccsen a Szeged 2011-é. Toca próbált kapura csúsztatni, fölé fejelt. Pontosabban kirúgást ítélt a bíró...

23. perc: Nyilasi készít le két csel után egy lövést Beliczkynek, akinek a nevéhez így az első kapura lövés fűződik: a középre tartó lövést Belecsan balra üti ki, Gárdos és Nyilasi rajtol rá, utóbbit csak picit vágja fel Toca, mondjuk így, csak botlik, ezért Botló nem ítél büntetőt.

22. perc:
Jovánczai csak azért lökte el Vattait a Fradi-térfél közepén, hogy történjen végre valami...

21. perc: Kezdik Lisztest is megtalálni a dühösebb szurkolók, pedig nem szolgált rá a kék 18-as a szidásra. Ő még akar, de a többiek valahogy tompák.

18. perc: Ulvicki alszik a szegedi térfél közepén: csak akkor mozdult a felé guruló labdára, amikor Tóth Bálint ráordított. Valami nem stimmel... :-/

17. perc: Kis-Lisztes-Kis kényszerítő után a szegedi 5-ös az ötös sarkánál lekungfuzta Simitát, szabadrúgás kifelé.

16. perc: Kérit először ugratja ki Borbély, de hosszú volt a passz, Ranilovic könnyedén felszedte.

13. perc: Három vállaltan Fradi-drukker is van a SZVSE-stadionban: a gokartpálya mellett, a "vendégszektorban" napoznak. Közben Nyilasi nem akart gólt rúgni: Gárdos jobb oldali beadását elsőre Toca kibelsőzte, de a labda visszakerült a vendég 18-ashoz, aki ezúttal jól, jobban tette be. Nyilasi lekezelte, és nyolc méterről hatalmas lyukat rúgott. Az első igazi helyzet volt.

11. perc:
Eddig tartott Tóth Bálint türelme: a pálya széléről pöröl a kékekkel, tény, van mit mondania. Az FTC II. becsülettel tördeli a játékot.

10. perc: Jovánczai feledkezett meg magáról: lesen maradt.

Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

8. perc: A kezdőkörnél erőlködnek a csapatok: mondhatnánk, hogy a védelmek dominálnak, meg a szűrő középpályások, kettőnél többet egymás után egyik együttes sem tud passzolni.

7. perc: Farkas az erős szelet kihasználva az ötösre bedobta a labdát, Ranilovic szépen kaparintotta meg.

4. perc: Farkas ellen követték el a zöldek az első érdemi szabálytalanságot a félpályánál, majd Gárdos ütötte el Ulvickit.

3. perc: Az első komolyabb akciófélét vezette a hazai csapat: szépen benyomta az FTC-védelmet a tizenhatosára, de a végén eltökölték Jovánczaiék a lehetőséget.

2. perc: Laczkó álította meg Pappot a félpályánál, a zöldeké volt az első szabadrúgás. Hárítása az első "óje!"-t is meghozta a szurkolóktól.

1. perc: Az online fogadóirodák legnépszerűbb fogadása már bejött: az első történés bedobás.

1. perc: A Biacsi ikrek után a Szeged 2011 kezdte a mérkőzést.

1. perc: A Biacsi ikrek kezdik a mérkőzést.

16:01 Három sárga mögött tíz kék, egy sárga, tíz fehér és egy szürke. A vendégek nemcsak ifinek tűnnek, azok is... Kivonultak a csapatok a kezdőkörbe, ahol csatlakoztak hozzájuk a Biacsi ikrek.

15:57 Nézőcsúcsnak tűnik, a fedett lelátó tele van és a Kossuth sugárút felőli oldalon is elég sokan napoznak, 1800 nézőt "megreszkírozunk".

15:56 Felharsant az első Lipcseizés, de ennél tovább nem jutott a szurkoló.

15:54 A mérkőzés előtt Biacsi Ilona és Biacsi Bernadett paralimpikon futóink végzik el a kezdőrúgást.

15:52 - A Szegednek éppúgy élet-halál kérdés a győzelem, mint nekünk, igaz a céljaink mások. A játékosaim azért lépnek pályára, hogy felhívják magukra a figyelmet. Bízom abban, hogy játsszunk egy jó meccset a hazaiakkal. Furcsa lesz Lisztes ellen játszani, miközben én a kispadon ülök – mondta a mérkőzés előtt Lipcsei Péter.

15:39 Botló Béla játékvezető lassan hazjár a SZVSE-stadionba, a „II-es csapatokkal": ő vezette a Honvéd II. ellen bajnoki rajtot, amelyet 3-2-re nyertek meg Tóth Bálint fiai, s amely meccsen azért egy picit „gereblyézte" a szurkolók idegeit.

15:35 Itt van a stadionban a tavalyi közönségkedvenc, a legjobb Szeged 2011-játékosnak választott futballista, Orosz Márk, aki az ellenfél első csapatát erősíti, sőt tévés meccsen is rúgott már príma szabadrúgásgólt. Erről egyébként az előző szezonban is híres volt.

15:31 Zöldben nem mi leszünk... Elsőnek a Ferencváros II. jött ki a pályára, Lipcsei Péter és gyerekei a gokartpálya felőli térfelet foglalták el.

15:29 Köszöntünk mindenkit a SZVSE-stadionból! Miután Illés András kollégával berendeztük a „sajtópáholyt", azaz megszereztük a picit koszos sörpadokat örömmel konstatáltuk, hogy a Károlyi-kollégium felé néző kapunál a tizenhatosnak két félköre van: a hagyományos, amit utólag festett fel a pályamunkás, mert első jóval nagyobbat fordult a meszes kocsival.


Korábban írtuk:
Hosszú évek után találkozik ismét egymással a Szeged és a Ferencváros labdarúgócsapata tétmeccsen. Igaz, a Szeged 2011 ellenfele nem a „nagy Fradi", hanem az FTC II. együttese lesz az NB II-ben, szombaton 16 órától az SZVSE-pályán, ám a találkozó így is különleges több résztvevő számára.

A két klub kiváló kapcsolatban van, a szegediek sportigazgatója, a hatszoros szlovén válogatott Adem Kapic 2001 és 2005 között alapembernek számított a zöld-fehéreknél, komoly szerepe volt a klub eddigi utolsó, 2004-es bajnoki címében is. Az utóbbi két évben a két csapat között bőven volt játékosmozgás, a Lipcsei Péter edzette Ferencvárossal visszatér például az SZVSE-pályára Batik Bence, míg a szegedieknél Varga Bence, Jovánczai Zoltán és a zöld-fehérek egykori kedvence, Lisztes Krisztián is korábbi csapata ellen készül.

Lisztes (kékben) szerint a Szeged az esélyes. Fotó: Karnok Csaba
Lisztes (kékben) szerint a Szeged az esélyes. Fotó: Karnok Csaba

– Nem szabad elfelejteni, hogy az FTC második csapata érkezik Szegedre, persze ezzel együtt sem becsülhetjük le az ellenfelet – mondta a 36 esztendős Lisztes Krisztián, aki a Szegedben eddig négy meccsen három gólt szerzett.

– Minden mérkőzésre ugyanúgy készülök, próbálom elérni azt az ideális állapotot, amikor nem enervált az ember, de nem is pörög túl – ezen nem változtat az sem, hogy a Fradi lesz az ellenfelünk. Mivel az NB I-es gárda pénteken játszik, elképzelhető, hogy néhányan az első keretből is szerepet kapnak majd a zöld-fehéreknél. Alakuljon bárhogy, mi vagyunk a meccs esélyesei, és ezzel élnünk is kell – fogalmazott.

Lipcsei Péter csapata négy forduló után mindössze egy ponttal utolsó a táblázaton, míg Tóth Bálint együttese eddig veretlen, nyolc pontjával a harmadik. Lisztes egyébként már két hónapja Szegeden él, egyre jobban kiismeri magát a városban.

– Eleinte a család is itt volt velem, de mivel a gyerekeknek elkezdődött az iskola, ők visszautaztak Budapestre. Bár még mindig nem vagyok itt olyan régen, elmondhatom, hogy nagyon tetszik a szegedi élet – tette hozzá Lisztes Krisztián.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. rati 2012. szeptember 17. 11:49
  „Azért az elég röhejes volt amikor 1:5 után a B közép a bírót kezdte szidni!”
 • 36. Ebgondolat 2012. szeptember 16. 21:53
  „34. bömi
  Egy éve majd az összes meccsen kint vagyok, majd mindig hozzá is szóltam! A tegnapi nem egy vereség volt, hanem SZABOTÁZS! Aki látta, tudja miről beszélek. Aki pedig nem, az hallgasson!
  A tegnapi "játékkal" bemocskolták a szegedi futballmezt!
  Tavaly a kiesés ellen küzdöttek, de bármelyik vereség után meg lehetett volna tapsolni őket, mert KÜZDÖTTEK. De tegnap annyira feltünően alibiztek, hogy kinyilt a biccska az ember zsebében. Ha nem véd hatalmasakat a kapusunk, 7-8 gólt is lőhettek volna egy félidő alatt. Gusztustalan volt, amit műveltek!”
 • 35. le-gott 2012. szeptember 16. 16:41
  „34. bömi 2012.09.16. 15:58

  Nem arról van szó , nagyokos , hogy kikaptak , hanem az , ahogyan ! Vágod ?! Mert az tiszteletlenség volt a kilátogató nézőközönséggel szemben . Nem kicsit , nagyon !”
 • 34. bömi 2012. szeptember 16. 15:58
  „Szeretném a fikázókat kérdezni hogy az első négy fordulóba amikor nyertek és döntetlen is volt akkor miért nem tudtak a cikkhez hozzászólni kikaptak na bummm...akkor mi van?Sajnálom azokat akik ezen élik ki magukat.Nem sorolom a neveket de válaszóljatok.”
 • 33. Zotya100 2012. szeptember 16. 15:40
  „Várható volt. Harmatgyönge csapat és játék.”
 • 32. laca74 2012. szeptember 16. 14:31
  „nobody13,egy szóval sem irtam hogy melyik csapatsportot vagy egyesületet támogassanak vagy hogy a DM milyen szinvonalat képvisel. Arra céloztam hogy a focin és kézilabdán kivül van még csapatsport amire lehet és érdemes kimenni. A bulvár vagy a közélet gusztustalansága már rég nem érdekel de a sportot szeretem.
  És ha már a támogatást irtad a kézisekbe beleölt sok-sok millió amit mondjuk 96 óta pumpáltak az milyen eredményt hozott helyi szinten? Tucatlégiósok (van kivétel) fizetésére költötték,az utánpótlás vagy a gyereksport meg szinte nulla volt mert ez miatt nem volt keret.
  Ha annyira érdekel a helyi rendezvény vagyaktualitás számos fórumon utánnuk tudsz nézni,egyszer próbáld ki milyen szurkolni egy szegedi csapatnak,legyen bármilyen sport is az. Bocs...”
 • 31. nobody13 2012. szeptember 16. 13:38
  „Laca, nem érted... Nem kéne olyasmit támogatni ezekben az ínséges időkben, ami nem megy. Azt kéne támogatni, ami sikeres, hogy az maradjon. Aztán ha megint jobban megy, akkor lehet olyasmire költeni, ami éppen nem annyira sikeres. Most ez Szegednek a legnagyobb baja? Hogy matyi a focicsapata??? Egyébként a DM szerintem nem megy jó irányba. Egyre inkább tele van sporttal, bulvárral meg némi hazai gumicsont-aktuálpolitikával, de pl. kisebb, helyi vagy térségi érdekeltségű rendezvények, aktualitások, vagy országos, nagyobb horderejű események mindig csak utóbb tudódnak ki. Mintha az újságíróknak lenne egy igen szűkre szabott szögű témasablon, hogy mire figyeljenek. Bocs...”
 • 30. roxper 2012. szeptember 16. 13:28
  „Akik a Picket szidják hallgassanak, mert a Picket Európában is ismerik, a szegedi "foci" meg a ritka gyenge hazai viszonyok között is csak kb az 50. helyen áll, ergo sehol nem jegyzik. Más kérdés, hogy a nagy magyar veretlen bajnok lokit sem jegyzik, a bl-ből egy fehérorosz ejtette ki ezeket (nagyon könnyedén), az el selejtezőn meg egy átlagos belga csapat tömte ki őket! :D”
 • 29. laca74 2012. szeptember 16. 12:54
  „Akit a foci érdekel az focira jár akit meg a kézi az meg arra jár. Ennyire egyszerü. Van még pl kosárlabda csapatunk vizilabda csapatunk és (talán) jégkorong csapatunk. A fikamatyiknak édes mindegy hogy milyen eredményeket érnek el hétröl-hétre a csapatok.Reszketve várják hogy végre irhassanak.”
 • 28. Együgyű 2012. szeptember 16. 12:00
  „" Alázás: Szeged 2011-Ferencváros II. 1-5"
  A jelenlegi probléma nem a játékosokban keresendő! A probléma fő okát a szegedi futballpályák számában látom. Ha több futballpálya lenne, több fiatal kinevelődne rajta. Így Szeged adhatná a dicső nemzeti válogatott magját is. Egy Manchester United Football Club (Anglia) szintű aréna is épülhetne Szegeden. Egy ideig itt is lennének munkahelyek. Az aréna építése előtt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság mindenkinek kortól, nemtől, vallástól függetlenül kötelezővé tenné az építkezésen való részvételt a fenti katasztrófa megismétlődése esetén annak elhárítása érdekében. Aki részükre a kérdőíveket nem küldené vissza azok 5 milla pénzbüntetést vagy 3 évi közmunkában való részvétellel sújtanám az nemzeti egység, haza érdekében. A Főigazgatóság továbbá kiadná az ellenfeleknek a további katasztrófák megelőzése érdekében: Szegedi csapatot alázni és megverni tilos! Bundázni ezek után meg főbenjáró bűn lenne. Örüljön majd mindenki a jó minőségű zöld gyepen fog játszani/játszogatni 21. századi stadionban.
  Gyors segélyként a csapatnak a város meg plusz pénzt szavazzon meg az eredményesség érdekében.
  Aki nem érti, azt sajnálom!
  Más véleménye mindenkinek lehet a nem létező demokrácia jegyében!
  OFF.”
 • 27. nobody13 2012. szeptember 16. 11:59
  „Mindenki elfelejtette, hogy volt a Pick első is? Akkor gyorsan kivásárolta a Veszprém a legjobbakat, és megint visszaestünk :-(( Nem a csapaton múlik, hogy az "örök első" veszprémi csapat a szegedi támogatás sokszorosát kapja. A Picket egy lassan veszteséges húsüzem támogatja, míg a veszprémit a csókos milliárdos pártemberek, meg egy BANK. Hajrá, Pick, nálam az az első, aki a legtöbb szívet teszi a játékba! Szegednek szerintem nem kéne a focit erőltetni. Van egy szuper kézi- és vízilabda-csapatunk, vannak íjászaink, korcsolyázóink, őket kéne támogatni, akik már letettek az asztalra valamit... A focit meg támogassa az egyház, ha annyi pénze van, bár az isten szemében biztosan tetszetősebb cseledet lenne, ha inkább a rászorulókat segítenék... Valahogy a katolikus egyház nagyon eltávolodott az eredeti céljától... Az újszegedi ligetben és a városban a Krisnások mellett sátrat bontva mikor kezd el ingyen meleg ételt osztani a többi felekezet is?”
 • 26. theseus 2012. szeptember 16. 11:25
  „Nem láttam a meccset, majd akkor megyek ki legközelebb, ha megint feljutnak az NB I-be.
  Ettől függetlenül drukkolok a csapatnak, egy vereség nem a világ vége. Az igazi szurkoló ilyenkor is a csapat mellett van.
  Lipcsei is azt nyilatkozta, hogy az NB I-es keretből is játszottak játékosok, ez nyilván megnehezítette a szegediek dolgát.”
 • 25. Jackhammer 2012. szeptember 16. 10:43
  „Majmok bolygója ez a szegedi foci!”
 • 24. tavimaszlag 2012. szeptember 16. 10:30
  „Kár a picket szídni, soha sem lesznek az egyházi focisták olyan népszerűek itt mint drága kéziseink! Mikor lesznek itt Larholm szintű játékosok csak fociban? Mikor lesznek szegedi focisták válogatottak? (bár ahogy elnéztük ebbe a magyar falábú válogatottba bárki beleférne):-) Szeged támogassa a kézit és ne a papcsapatot! Lehet, hogy második csak a pick, de legalább ott van a BL-ben! Ezeknek még a libalegelő is túlzás, ha foci akkor Bayern és Barca! Ne merjétek ezt a szánalmas labdakergetőzést focinak nevezni!”
 • 23. pog 2012. szeptember 16. 10:15
  „Az idény előtti nagy nyilatkozatok ,szavak...itt az eredménye..”
 • 22. Belvárosiszitu 2012. szeptember 16. 08:48
  „Tegnap úgy voltam vele, hogy 3 évvel a Tisza volán-Honvéd magyar kupa meccs után, kilátogatok többed magammal a fradi ellen, hogy hátha jól játszunk majd és hogy nyerünk stb.

  Aztán végül amit kaptam, az egy tulajdonképp értékelhetetlen szánalom volt. Végig álló foci, rengeteg hibával, borzasztó lassú és körülményes támadásvezetések, valamint szegedi oldalról gyakorlatilag nem létező védekezés.

  Játszottam pár éve megye II-ben, és kimerem jelenteni, hogy ha ma két nb2-es csapat így játszik, akkor belegondolni sem merek miyen lehet lellyebb a színvonal. Ja és még valami: A "B" közép kiírta hogy irány az nb1...
  Szerintem szívük mélyén ők is érzik, hogy ez színvonalban nagyon messze van még attól.”
 • 21. ado 2012. szeptember 16. 08:15
  „Szánalmas,hogy 1gyik hétről a másikra ilyen változás történik a csapatnál,valami nagyon nem stimmel....Ez nem 1 kiegyensúlyozott csapatra utal,bár az egész magyar focira jellemző. Igazi mázli foci, semmi tudatosság meg ész nincs a játékban.Nem kell itt reménykedni,hogy lesz Szegednek nagy és jó csapata, amíg inkorrekt dolgok az irányadók.”
 • 20. zehn 2012. szeptember 16. 07:59
  „Ez egy másik sportág, a labdarúgást máshol játsszák. Ez nem kell. Majd ha lesz pénz / sajna milliárdok/akkor lehet tizenvalahány igazi focistát venni és a játékhoz méltó stadiont csinálni. Az ország harmadik városa csak egy bekerített libalegelőt tud felmutatni. Szánalmas kínlódás ez! Imádom a focit és a szegedit is imádnám, de ez gagyi.Kézi és vízilabdában Európa szintű csapataink vannak, profi mentalitású és tudású sportemberekkel. Az kvalitás,színvonal. Ott van miért szurkolni. Itt reménytelen. Csak a pénz /pénzünket/ viszi.”
 • 19. Kircsi 2012. szeptember 16. 07:52
  „Milyen kézilabdáról beszéltek? Az örök második pickről?”
 • 18. Jackhammer 2012. szeptember 16. 01:22
  „Én még kérnék tőlük pénzt nem hogy nekik fizetni ezért...alapból a foci számomra nem igazi sport, erről ne is beszéljünk! Sok divatmajom mayer idióta”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei foci: mórahalmi pontszerzés idegenben

Az NB III-as Mórahalom 0-0-ás döntetlent játszott a Soroksár ellen idegenben, a megyeegyben a… Tovább olvasom