Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Bunyógála Szentesen

Szentes - A közelmúltban alakult, szentesi érdekeltségű új ökölvívó-menedzseriroda, a Ferobox Event március 23-án Harcosok Klubja elnevezéssel bunyógálát rendez a Kurca-parti városban.
A Ferobox Event, a közelmúltban megalakult új ökölvívó- menedzseriroda első gáláját Szentesen tartja – jelentette be Bertók Róbert ügyvezető, az egyik tulajdonos (a másik kettő Rácz Félix és Széles Richárd) tegnap a helyszínen, a Dr. Papp László Sportcsarnokban tartott sajtótájékoztatón. Az új ügynökségnek az a célja, hogy versenyzőit akár két- három éven belül minél magasabb szintre juttassa, Európa- és világbajnoki övekért meccselhessenek a profik világában. A nagyra törő álmokat, terveket megalapozhatja az első rendezvény, amelynek programjában több érdekes összecsapás, címmérkőzés szerepel.

Ferobox Event: a bemutatkozó sajtótájékoztatón balról Bedák Zsolt, Nagy Lajos Márk, Bertók Róbert ügyvezető, Szűcs Lajos alpolgármester, Kovács Tamás és Nagy Sándor. Fotó: Vidovics Ferenc
Ferobox Event: a bemutatkozó sajtótájékoztatón balról Bedák Zsolt, Nagy Lajos Márk, Bertók Róbert ügyvezető, Szűcs Lajos alpolgármester, Kovács Tamás és Nagy Sándor. Fotó: Vidovics Ferenc

Mielőtt a főszereplőkről szólnánk, meg kell említeni, hogy Szűcs Lajos, Szentes alpolgármestere kijelentette: örül, hogy a hagyományok folytatódnak, nem szakad meg az izgalmas, színvonalas küzdősportgálák sorozata, a város mellette áll, támogatja a kezdeményezést. Kötelek közé lép a Csongrádon rendőrködő, szegedi Nagy Sándor (8 győzelem/8 KO), a magyar bajnoki övért mérkőzik a szintén imponáló mérleggel (8 győzelem/6 KO) rendelkező fővárosi Bozai Gyulával. – Kemény összecsapás lesz, Gyula még sohasem padlózott, de biztos jó formában leszek, és mindent megteszek a sikerért – mondta Nagy Sándor.

A szlovákiai, galántai Kovács „Tomi Kid" Tamás (21 győzelem, ebből 13 kiütés) felhozómeccsen lép ringbe, és előzetesen azt mondta: bizonyítani akar 23-án, és örül, hogy egy nagyon jó csapat, egy igazi nagy család tagja lehet. A nyíregyházi Nagy Lajos Márk (12 győzelem/7 KO) junior címmeccset vív a cseh Pechacekkel (10 győzelemből 4 KO és 2 vereség). Nagy érdeklődés várhatja Bedák Zsolt (15 győzelem/5 kiütés és 1 vereség) visszatérését, aki 3 év szünet után lép újra kötelek közé, felkészülését korábbi klubtársa, Erdei Zsolt is segítette. – Már azt hittem, végleg búcsút inthetek az ökölvívásnak, és erre jött ez a fantasztikus lehetőség. Mindent megteszek azért, hogy akik hisznek bennem, ne csalódjanak – közölte Bedák Zsolt.

Sokakban felvetődhet, hogy a szentesi kötődésű „irodának" van-e hazai versenyzője. Igen, jelenleg három: Faur Csaba, Nagy Imre (alias Lütyő) és Petrovics István. Az igazolásokról a tulajdonosok, vagyis Rácz Félix, Széles Richárd és Bertók Róbert közösen döntenek.

Olvasóink írták

  • 1. kumisz 2013. március 02. 09:53
    „Ez nem is hír!
    A rekettyefalvi búfelejtőben minden héten van legalább 2 bunyógála:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hat pont a szentesi terv

A szentesi vízilabdacsapatok 100 százalékos teljesítményt, 6 pont megszerzését tervezik a hétvégére. Tovább olvasom