Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Dorozsmáról tért vissza Kiss Olivér

Kiss Olivér már egy évvel korábban bemutatkozott a Pick Szegedben, az elmúlt bajnokságot azonban a másodosztályú Dorozsmában töltötte. Most legnagyobb örömére visszahívták harmadik számú kapusnak.
– Nem az fájt a legjobban, hogy kölcsönadtak az NB I/B-s Kiskundorozsmának, hanem az, hogy egy évvel ezelőtt Zoran Kurtes döntése alapján még a Pick edzéseit sem látogathattam. Szerencsére januártól aztán megenyhült a tréner szíve. Nincs bennem keserűség, de megfosztottak két aranyéremtől: az ifi és a felnőtt csapatétól – mondta Kiss Olivér, aki az idén töltötte be 20. évét.

A volt ifjúsági válogatott kapuvédővel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy június végén kezdődtek meg vele a tárgyalások a jövőjéről. A Pick Szeged felajánlotta neki a harmadik számú kapus posztot. De azt is közölték vele, hogy kettős igazolással gondolták a szerepeltetését.

– Örömmel fogadtam az ajánlatot, hiszen tősgyökeres szegedi vagyok. Minden ehhez a városhoz köt. De azért megkerestem néhány NB I/B-s klubot, a legjobb lehetőséget azonban eddigi csapatom, a Dorozsma biztosítja. Elsősorban a játéklehetőségre gondolok, hiszen a kispadon nem lehet fejlődni. Dorozsmán pedig abban egyeztünk meg a társammal, hogy egy félidőt az egyikünk, a másikat a másikunk védi. Ha valakinek nagyon jól megy, akkor végig marad.

Kiss Olivér a Juhász Gyula tanárképző főiskola művelődésszervező szakán levelező tagozaton az utolsó évet kezdi meg. Porobic Haris már régóta az edzője.
– Természetesen nekem is vannak gyenge pontjaim, de Harissal azon dolgozunk, hogy azokat levetkőzzem. Én is nagyon szeretnék stabil NB I-es kapus lenni – árulta el az álmát Kiss Olivér.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

HNKC: vegyes mérleg

Az első három edzőmeccsét negatív mérleggel zárta a HNKC SE NB I-es női kézilabdacsapata: a… Tovább olvasom