Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Év sportolója: sportos Szilánk

Öt nap múlva, december 21-én rendezzük meg Szegeden, az Alabárdos étterem és borozóban a Délmagyarország és a Délvilág Év sportolója díjátadó gálát, amelyben immár negyedik éve partnerünk a Szilánk Zrt.
Rang és hagyomány – ezek a szavak jellemzik a Délmagyarország és a Délvilág év végi eseményét, az Év sportolója díjátadót. Éppen negyven esztendeje, 1970-ben volt az első ilyen esemény, és azóta megszakítás nélkül minden év decemberében átadjuk az arra érdemeseknek a díjakat.

Ezúttal sem lesz ez másként. A rendezéssel kapcsolatban egy új és egy régi dolog fedezhető fel: a szegedi Alabárdos étterem és borozó idén először ad otthont az eseménynek, a Szilánk Zrt. viszont már negyedik alkalommal partnerünk. Az üvegből készült díjak igen látványosak, dekoratívak és egyediek, ezért aztán külön rangot jelent megkapni – legyen szó bármilyen kategóriáról is. Kategóriában pedig nincs hiány: összesen tizenhat trófeát osztunk ki.

A Makó FC edzője, Kolozsvári János (balról, mellette munkatársunk, Mádi József) is a díjazottak között volt. Fotó: Segesvári Csaba
A Makó FC edzője, Kolozsvári János (balról, mellette munkatársunk, Mádi József) is a díjazottak között volt.
Fotó: Segesvári Csaba

– Különlegesség, hogy a gépi munka minimális a díjakban. A szabás, a csiszolás, a homokfúvás, a rajzolás mind-mind kézzel történik. Ebből is következik, hogy nagyon érteni kell hozzá. Egy műszak alatt három-négy trófea készül el, azaz ekkora mennyiséghez egy ügyes üvegesnek is egy hét szükséges, talán ezért is értékes – mondta Rózsa Attila, a Szilánk Zrt. kereskedelmi vezetője. – A díjazottak többségét ismerjük, olvasunk róluk, így kerülhetünk aztán személyesebb kapcsolatba velük, azaz igenis komoly PR-értéke van az újsággal való ilyen partnerségnek.

Ami pedig a Szilánk Zrt.-t illeti, nem véletlen a cég sport iránti szeretete. Sipos Aurél vezérigazgató például rendszeresen védett a JATE kispályás labdarúgó-bajnokság A ligájában, az azóta már feloszlott Santorinban, míg Rózsa Attila nagybátyja, Rózsa Tibor, alias Liba Szeged egyik legpatinásabb csapata, az Altax mindenese.

A Délmagyarország és a Délvilág mellett felajánlott különdíjat a rendezvény hivatalos médiapartnere, a Rádió Plusz, amely az év csapatát, illetve a delmagyar.hu is, amely pedig az év sportemberét jutalmazza.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi TE: bajnoki után Szkopje

A férfi tekecsapat Szuperliga idei utolsó fordulója az egész sorozat tizenkettedik játéknapja lesz. Tovább olvasom