Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 14°C Még több cikk.

Félmaratoni versenyt rendeznek Bordányban

A Bordány Sportkör tagjai, ezúttal főként a futással foglalkozók újabb rendezvény, program szervezésébe kezdtek.
A lelkes csapat az elmúlt évek sikereire alapozva ismét egy félmaraton előkészítésébe vágott bele, amelyet április 23-án (szombat) rendeznek meg Bordányban. 

A rendezvény célja elsősorban az egészséges életmód népszerűsítése, a futás örömeinek megismertetése és természetesen versenylehetőség biztosítása, hogy bárki kipróbálhassa magát.
A bordányi Deák térről induló futóversenyen 10,5 és 21 kilométeres távon is rajthoz állhatnak a Bordány és Üllés közötti kerékpárúton rendezendő futáson. 
 
Futás az egészségért. Bordányban lesz rá mód.
Futás az egészségért. Bordányban lesz rá mód.


A bordanysk.hu weboldalon regisztrálhatnak az érdeklődők. Nevezésre folyamatosan lehet az említett honlapon egészen április 13-áig, és aki előzetesen intézi, az jóval kedvezőbb feltételekkel teheti azt meg.

A nevezési díj tartalmaz pólót, rajtcsomagot (útvonaltérkép, fél liter ásványvíz, müzliszelet), útvonalbiztosítást, verseny közbeni frissítést, egészségügyi biztosítást és befutóérmet is.

Minden kategória (35 év alatt, 35–50 évesek, 50 év felett) első három helyezett női és férfi indulója serleget és oklevelet vehet át, továbbá minden befutó a célban frissítőt kap, azaz ásványvizet, édességet és gyümölcsöt. Szintidő nincs, mindenkit megvárnak a célba érkezéssel. További információ a 30/676-5910-es telefonszámon kérhető a nevezéssel kapcsolatosan, vagy a bordanysportkor@gmail.com e-mail-címen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézilabda: tornát nyertek

Kézilabda: tornát nyertek
Az utóbbi időszakban elért remek eredményeinek köszönhetően egyre több rangos eseményre kap meghívót a Pick Szeged 2002-es utánpótláscsapata. Tovább olvasom