Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Hatfaludy László lett a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. A székkutasi Hatfaludy László négyszer volt eredményes az Universitas ellen 9–0-ra megnyert megyekettes meccsen, így két év után lett újra a forduló gólvadásza.
Mesternégyes kellett ezen a héten ahhoz, hogy bekerüljön valaki rovatunkba: ezúttal Hatfaludy László, a Székkutas támadója volt a legjobb gólvadász. A 31 esztendős támadó már az 1. percben betalált a bukdácsoló Universitas ellen a megyekettőben, majd a 27., a 60. és a 64. percben is eredményes volt – csapata 9–0-ra nyert a szegedi Kisstadionban.

– Mind a négy gólomat kidolgozott akció végén lőttem, külön köszönöm a remek passzokat két csapattársamnak, Kovács Attilának és Borsodi Szabolcsnak. Háromszor jobbal, egyszer ballal voltam eredményes, összességében sima meccsen szereztük meg a három pontot Szegeden – mondta lapunknak Hatfaludy László, aki csapatával az ötödik helyet foglalja el a tabellán.

A játékos eddig hét meccsen gól nélkül állt a bajnokságban, és bár korábban kiváló szezonjai voltak a megyében (2011 szeptemberében már szerepelt rovatunkban is), a tavalyi éve nem sikerült jól. Most talán kezd újra formába lendülni.

– A 2011–2012-es évadban 15 megyekettes gólig jutottam Székkutason, majd a Békés megyei I. osztályba, a Tókomlóshoz igazoltam, nem tagadom, anyagi okok miatt. Sajnos be kell látnom, hogy rossz döntést hoztam, amit meg is bántam. Nem ment a játék, sem nekem, sem a csapatnak, a TTC-vel kieső helyen álltunk télen. Nem is maradtam, visszatértem a Székkutashoz, ám tavasszal tíz meccsen csak egy gólt szereztem – ennek az volt az egyik oka, hogy nehéz volt visszaállni egy másik játékrendszerre. Idén eddig hétszer söprögetőt játszottam, így nem csoda, hogy nem találtam be. Sajnos Balogh László csapattársam megsérült, így a hétvégén a csatársorba vezényeltek. Örülök, hogy sikerült bebizonyítanom, nem felejtettem el gólt lőni – mondta az Orosházán élő, egy fuvarozási cégnél gépszerelőként dolgozó játékos, aki csapatával szeretne a legjobb öt között végezni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cs. Tóth Zoltán úgy érzi, hogy becsapta a magyar válogatott

Hét éven át dolgozott a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád megyei koordinátoraként Cs. Tóth Zoltán, aki most, miután leváltották, élvezi, hogy több ideje jut a családjára. Tovább olvasom