Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Kék Mókus-kupa: Varga Pince kétszer

A 28. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna utolsó játéknapja következik szombaton, amikor a helyosztók mellett további három találkozót, afféle gálamérkőzést is rendez a Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Három hétvégén keresztül zajlottak a selejtező küzdelmek a 28. Kék Mókus-kupa szegedi kispályás labdarúgótornán – a végén már biztos sajogtak a combok, fájtak az ízületek, fogyott az erő, ám a legkitartóbbak, egyben a legügyesebbek ott lehetnek az esemény zárófesztiválján, a szombati helyosztó napon.

A Varga Pince például rögtön két csapattal is. A torna történetében ilyen azért elég ritkán fordult elő: megcsinálta már például az Első Beton, a Fit World, a Ficak is, de nem ez a jellemző. Varga Béla mindkét csapatában meghatározó játékos Magyar György, Halász Krisztián, Tóth Attila, a fiataloknál Puskás Csaba, a kameruni Ngalle, Zsótér Donát, Bali Péter, az idősebbek között pedig Brinszky Adrián, Szőke Péter és Szasa Djurasevics. Hogy sikerül-e a duplázás? Ahhoz lesz egy-két szava a nyílt kategóriában a futsalosokra építő Fit World O'Neillnek (Bullás, Szentes-Bíró, Simon I.), míg a +35-ösöknél a hódmezővásárhelyi Silstarnak (Kovács K., Tóth Cs., Sepsei, Varga R.). Régi kedvenceket láthatnak a szurkolók a +45- ös kategória fináléjában a Sándorfalva (Széll J., Barna I., Török Gy., Sebestyén) és a Gulyás csárda (Tárkány Zs., Kemenes Z., Lehota I., Márki F.) meccsén is, a nők pedig első alkalommal gáláznak.
A nyolc helyosztó mellett további három mérkőzés szerepel a programban: az utolsó találkozó a szegedi Bubori Kornél búcsúmérkőzése lesz, reggel pedig gyerekek játszanak, valamint a média és a Pusztamérges is összecsap egymással.

A szombati program

A 28. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna szombati programja, 9 óra, U7-es gyerekfutball. 10 óra: Szegedi Média–Pusztamérges. 11 óra, nők, a 3. helyért: SZVSE–El Clasico. 12 óra, +45, a 3. helyért: SZAK–Eurosweet 1968. 13 óra, +35, a 3. helyért: Első Beton– Autóscsárda Makó. 14 óra, nyílt, a 3. helyért: Légiósokk–Eurosweet 1968. 15 óra, nők, döntő: Szegedi AK Rappai–SZAK II. 16 óra, +45, döntő: Gulyás csárda–Sándorfalva. 17 óra, +35, döntő: Varga Pince–Silstar. 18 óra, nyílt, döntő: Varga Pince–Fit World O'Neill. 19 óra, gálamérkőzés, Bubori Kornél búcsúmérkőzése: Bubori és barátai–Csongrád megyéből elszármazott labdarúgók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amerikai futball: a spanyol arany kipipálva

Idén a finn bajnoki cím 14 pontra volt tőle, ám a spanyolt megszerezte, és nem mondott le nagy álmáról: első magyarként szeretne Európa legjobb amerikaifutball- bajnokságában, a német ligában aranyérmet szerezni. Tovább olvasom