Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Kicserélődik a csapat

A Valdor-Szentes OB I-es férfi vízilabdacsapatának alaposan kicserélődött a kerete: heten távoztak, négyen maradtak és szintén heten érkeztek. Utóbbi lista még nem teljes, két pólóssal bővülhet. Lukács Dénes egyiptomi szövetségi kapitány lett.
Lukács Dénes egyiptomi szövetségi kapitány lett, a junior-
együttesnél kezdi szakmai munkáját – jelentette be tegnap a Pano Sport Pubban tartott sajtótájékoztatón Dömsödi József, a Szentesi Vízisportért 2006 Alapítvány kuratóriumi elnöke, aki az újabb szereposztás szerint Bujdosó Tamás férfiszakág-vezető munkáját is segíti.

Lukács Dénes, a Valdor- Szentes vezetőedzője, aki 2+1 évre kötelezte el magát a klubhoz, közölte: a Kurca-parti együttes nem szenved hátrányt, távolléte alatt Pellei Csaba és az OB II-es gárda trénere, a visszavonult Komlósi Péter helyettesíti, például a július 27-én startoló felkészülés egy része alatt.

A csapatnál az előzetes várakozással ellentétben nagy volt a jövés-menés, a Valdor-Szentes kerete szinte teljesen kicserélődött. És Lukács sorolta a neveket. Távozott: Pellei Frank (Szeged), Dőry Farkas (FTC), Miljan Popovics (a bajnokság végéig volt szerződése), Zlatko Rakonjac (Pécs), Thomas Lucas (Spanyolország, Mataro?), Horváth Alex és Boros Tamás – utóbbiaknál még nem ismert a klub. Négyen maradtak, a csapatkapitány Weszelovszky László, Vörös Viktor, Nagy Márton és Werner Richárd. A sorokat a következőkkel töltik fel: Igor Lazics (29 éves, kapus, szerb, Nis), Luka Sekulics (27 éves, balkezes, montenegrói, horvát, Jadran Split), Radovan Latinovics (24 éves, védő és center, montenegrói, Jadran Split), Maklári Ádám (a holland góllövőlistán 2. lett, most Máltán játszik), Hegedűs Bence (visszatér Szentesre, védő), Macsi Patrik (19 éves, jó adottságú pólós). Lukács Dénes Dorián (18 éves, bekk, center, Szolnok, a bajnokcsapat tagja). Utóbbi, nem nehéz kitalálni, a vezetőedző fia.

Weszelovszky László marad Szentesen. Fotó: Vidovics Ferenc
Weszelovszky László marad Szentesen. Fotó: Vidovics Ferenc

– Az említetteken kívül még előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Somogyi Balázzsal, jelenleg még svájci együtteséhez köti szerződés – árulta el Lukács Dénes, majd azzal folytatta: elképzelhető, hogy visszatér a kapus Strahinja Szretkovics, ezenkívül fiatal, ifjúsági korú játékosok is szerephez juthatnak a felnőtteknél, ők a következők: Farkas Kristóf, Pellei Kristóf, Bocskay István, Kókai Tibor, Tóth Gyula és a második Szolnokról Szentesre igazolt Lukács csemete, Lukács Ábel Benedek, de Komlósi is rajta lesz a nevezési listán.

– Amíg nem ismerjük a csoportokat, az esélyekről sem lehet nyilatkozni, de úgy érzem, erősödtünk, és mindent megteszünk a jó szereplésért – mondta zárásként a tréner.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőségben futottak

Kiváló eredményeket és nagy küzdelmet hozott a II. Híd-kör futás Szegeden. A futóknak nemcsak a távokkal, hanem a meleggel is meg kellett küzdeniük. Tovább olvasom