Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Mediteam Szeged: kiszállt a névadó szponzor

Sajtónyilatkozatban tudatta a közvéleménnyel a Mediteam Szeged Zrt., a szegedi NB I A csoportos női kosárlabdacsapat névadó szponzora, hogy a jövőben „kénytelen a Szeviép Kft.-vel megkötött szerződéseket megszüntetni.
Mindez azt jelenti, hogy a cég – amely januárban lett névadója az együttesnek – a továbbiakban nem vállal szerepet a szegedi női kosárlabdázásban.

Nagy Z. Zsolt vezérigazgató szerdai számunkban még azt nyilatkozta, hogy folyamatosan tárgyalnak a folytatásról, a csapat vezetői jártak is a szövetség elnökénél, ám a nyilatkozat szerint a jövőben ezekben a tárgyalásokban nem jut szerep a Mediteam Zrt.-nek.

– A hét elején még úgy nézett ki, hogy a Mediteam Zrt. a csapat mellett marad, ám ez az elhatározása a hét második felére valamilyen oknál fogva megváltozott. A csapat vezetősége továbbra is dolgozik azon, hogy a következő szezonban is működjön A csoportos női kosárlabdacsapat Szegeden – nyilatkozta megkeresésünkre Domokos Mihály ügyvezető.

A Mediteam Zrt. kiszállásával tehát még nem dőlt el semmi, az együttesnek továbbra is megvan a lehetősége, hogy teljesítse az Európa-kupában való induláshoz és az A csoportos bajnoki szerepléshez szükséges feltételeket – előbbi határideje június 30., az utóbbié július 15.

"Sajnos nem vezettek eredményre a névadó szponzor Mediteam Szeged Zrt. és a Kosárlabda Szövetség tárgyalásai. Egy új cég létrehozása és a „tiszta lappal" indulás a névadó szponzor eredeti szerződési feltétele volt.

A Szövetség képviselői által előzetesen elfogadott megállapodásnak a Szövetség által kezdeményezett utólagos kiegészítését, a Szeviép Kft-vel való indulást a bajnokságban a névadó szponzor elfogadhatatlannak tartotta. A létrehozott új cég egyértelmű NEM-et kapott a bajnokságban való indulás lehetőségére. A döntést a névadó szponzor tudomásul veszi és kénytelen a Szeviép Kft-vel megkötött szerződéseket megszüntetni.

Az indulási jog jelenleg is a felszámolás alatt lévő Szeviép Zrt. tulajdonában lévő Szeviép Szeged Női Kosárlabda Kft.-t illeti, ezért a csapat sorsáról és az indulás lehetőségéről a Kft. ügyvezetése fog dönteni. A Magyar Bajnokság nevezési határideje 2011. 07. 15.

Szeged, 2011. 06. 23.
Mediteam Szeged Zrt."

Olvasóink írták

 • 5. hahaha62 2011. június 24. 08:30
  „Helyes!!!!!! inkább az orvosait fizessse meg jobban-mert egyre inkább ők is majd mennek kifelé - külföldre dolgozni-és nem nevetséges óradíjért-szép summát termelve a cégnek -- maradnak itt .”
 • 4. ultra 2011. június 23. 19:40
  „Szegény éhező Hüvös Lacika:)”
 • 3. Jozsoci 2011. június 23. 17:54
  „A magyar cégtörvények úgy ahogy vannak sz@rok.”
 • 2. igazságkereső 2011. június 23. 17:15
  „Miért is kellett ebben a cikkben megemlíteni a Szeviép szót, mely céget épp oly tisztességtelenül számolnak fel, mint tették azt a Délépítő Zrt-vel 2007.június 6 napján és még azt sem lehet tudni, hogy azóta milyen szinten áll a Munz Károly vezette felszámolás a Délépítő Zrt esetében? Lehet, hogy a tipikus magyar szindróma alapján zajlik,azaz a feledés homályában leledzik a folyamat véglegesen?!”
 • 1. rabatamas 2011. június 23. 15:34
  „Most nem írta oda Gyúrós ?!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Úszó ob: Cseh csúcsa, Risztov sikeres visszatérése

Cseh László 51.98 másodperces országos csúccsal nyerte a 100 méter pillangót az úszó ob csütörtöki… Tovább olvasom