Délmagyar logó

2015. 10. 09. péntek - Dénes 10°C | 15°C

A szépséggel üzletel Rubint Réka

Szeged - Az érvényesüléshez fontos a szépség, a szépséghez pedig a belső harmónia – vélekedik Rubint Réka. A fitnesz edzőből üzletasszonnyá avanzsált kétgyermekes anyával szegedi szépségszalonja megnyitóján beszélgettünk.
– Jó üzlet a szépség? – kérdeztük Rubint Rékától szegedi szalonjának megnyitóján. – Egy nő csak akkor lehet igazán boldog, ha harmóniában él önmagával és a környezetével. Ehhez azonban a külső megjelenés, a szépség is nagyon fontos. A gyengébbik nem képviselői hiúk, és ezt pozitív értelemben mondom. Örökifjak szeretnénk lenni. Ahhoz, hogy az évek múlásával is szépek maradjunk, rendkívül fontos a megelőzés, amelyre minden nő saját lehetőségeihez képest áldoz – jött a válasz az üzletasszonnyá avanzsált kétgyermekes anyától, aki azt is kiemelte, a mai gazdasági helyzet miatt jól meggondolják a nők, mire költsenek a családi kasszából. Ő maga is kétszer megnézi, hogy mire ad ki pénzt.

– Véleményem szerint a külső megjelenés, az első benyomás, egy jól ápolt külső nagyon fontos lehet egy állásinterjú során. Gyakran olvasok internetes felméréseket, melyekből az derül ki, hogy sajnos a mai világban hamarabb és szívesebben alkalmaznak egy fitten élő, önmagára adó embert, mint egy súlyproblémával küzdőt. Nem elég azonban, ha valaki csak kívülről szép, hiszen a lelkünkben uralkodó érzelmek többnyire a külső jegyekben is megnyilvánulnak. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom azt, hogy szalonjainkban ékszerként bánjanak a hozzánk látogató hölgyek lelkével. Ékszerként, mert a női lélek egy csodálatos, érzelmekben gazdag, sokszor bonyolult rendszer, melyet igenis tisztelni, szeretni és ápolni kell! – szemléltette filozófiáját az egészség nagykövete, aki a média negatív befolyásoló hatásaira is kitért.

– Az újságok agyonretusált, valóságtól elrugaszkodó címlapfotói, sok esetben teljesíthetetlen mércét állítanak a nők elé, amit egyáltalán nem tartok jónak.

Ezentúl havonta egyszer Szegedre látogat Rubint Réka. Fotó: Frank Yvette

Réka állítja: tökéletes külseje kitartó, következetes munka, és tudatos, update rendszerük szerinti táplálkozás eredménye. Hetente 4-5 alkalommal egy, maximum másfél órát edz.

– Azoknak, akik életmódot szeretnének váltani, azt javaslom, hogy soha ne a kifogást, hanem a megoldást keressék. Senkinek nem könnyű, de ha reális, elérhető célokat tűzünk ki magunk elé, akkor megvalósítható. Amíg kicsik voltak a gyermekeim, magam mellé állítottam a bébihordozót, a járókát és úgy edzettem. Most, hogy nagyobbak, a lányom, Lara néha velem együtt végzi a gyakorlatokat, és a kis Norbi is ott játszik körülöttem – mondta Réka, akit a „nagy" Norbiról is kérdezgettünk.

Öt éve házasodtak, a média azóta is gyakran figyelemmel kíséri a család életét. Kapcsolatuk makulátlannak tűnik, Réka azonban elárulta, hazudna, ha azt mondaná, hogy „náluk mézeskalácsból van a kerítés". Problémák minden kapcsolatban előfordulnak, megoldásuk csak kompromisszumkészség, tolerancia és kommunikáció kérdése.

Gondokból az angol Beckham házaspár háza táján is akad elég, akikhez újságírók a Schobert–Rubint párost hasonlították. Rékáék azonban nem fedeztek fel hasonló jegyeket, azon kívül, hogy valószínűleg a focistának és nejének sincs könnyű dolga. – A híres embereket sokan támadják. Nem biztos, hogy annyira könnyű életük van, mint ahogyan az az újságok címlapjáról látszik. Az ismertségnek is megvannak a próbatételei. Azt szoktam mondani, hogy szívesen kölcsönadnám az életem bárkinek két-három hétre, hogy kipróbálja. Biztos vagyok benne, hogy sikítva menekülne – mondta mosolyogva Réka.

Névjegy

Rubint Réka 1978. június 28-án született Kazincbarcikán. A Jászságban, egy pici faluban, Pusztamonostoron óvodába, majd Jászberényben, a Székely Mihály Általános Iskolában tanult, zenei tagozaton, ahol kórusban is énekelt. Az ország aerobik- és személyi edzőként ismerhette meg. Férjével, Schobert Norberttel életcéljuknak tekintik, hogy az embereket az egészséges életmóddal, az életminőség javítására, a rendszeres testedzéssel pedig a mozgás örömére neveljék.
12 következő >> végére >>> 16 hozzászólás
Moderálásra küldöm 16. El Nyomottka 2008.01.22. 11:04

A külső és belső harmónia valóban fontos. A legtöbb nő azt hiszi, hogy a hatalmas szilikonmell nagyon izgatja a pasikat, de az az igazság, hogy csak az újdonság varázsával hat ránk, és rossz esetben másnap már undorral gondolunk ezekre a műanyagokra...

Persze a nagyseggűeknek sincs okuk a fikázásra, mert az elhanyagolt test ugyanolyan taszító tud lenni, mint egy széttunningolt Rubint Répa!

Moderálásra küldöm 15. Barbapapa 2008.01.22. 08:06

Pédául az én családom,normális ételt fogyaszt amitöl nem allergiásak az utódaim, csinos, kellemes,nő?! izlések és pofonok külömbözőek,én nem szeretnék úgy ébredni hogy melletem ő fekszik.

Moderálásra küldöm 14. ÉLET 2008.01.21. 22:47

A Réka nem piszkafa. Csinos, kellemes megjelenésű nő. Csak a magukkal elégedetlen, magukra semmit nem adó, kielégítetlen, befásult nők szidják szegényt. Pedig épp ezeknek a hájas hátsójúaknak kéne megmozdulniuk...és akkor nem kéne irigykedniük...A Réka normál testalkatú, nem sovány. Neki izom és erő van ott, ahol másoknak háj. Mert ő képes tenni a saját egészségéért és azon küzd, hogy mindenkit motíválni tudjon. A testmozgás köztudottan jót tesz a testnek& léleknek...csak fel kell emelni a valagunkat, hölgyek. Itt az egészségen van a hangsúly...csak ezt egyes értelmiségek nem látják be. Én azt mondom, hogy miután kipróbálták a módszerét és nem vált be, azután "ugassanak". Látatlanban, tapasztalat nélkül nem lehet beszélni, szidni. Kíváncsi lennék hányan emelik fel a feneküket és tesznek az egészségükért bármit is...

Moderálásra küldöm 13. Tiszaiszirén 2008.01.21. 20:03

Én nem a te írásodra válaszoltam, a te észrevételed teljesen helytálló. Maximálisan egyetértek veled. Én is erről beszélek. Ha a külső számít, akkor ez szomorú.

Moderálásra küldöm 12. Barbapapa 2008.01.21. 19:50

TISZAISZIRÉN én inkább nagybetűvel írom a nevedet mert nem az számít hogy piszkafa vagy duci valaki,egésség de ezt nem úgy kell szerintem hogy kifelé mutatom hogy egésségesen étkezem a hűtőm meg televan paraszt kajával (ugye Norbi-Réka) és mivan a falakon belöl??????????????????????????????????????????????????. Észrekellene venni hogy kifele virítanak valójában ugyanojan életet élnek mint bárki más pl.(patkánynak rossz a mókusnak jó a piárja)és ameddig van vevő a hüjeségükre addig igen jómódban fognak élni ezek a ..........énák,amig lószar van addig van veréb is itt az élő példa,

Moderálásra küldöm 11. Fanni 2008.01.21. 19:07

hm hm

Moderálásra küldöm 10. tiszaiszirén 2008.01.21. 19:07

Én akkor iszonyú ronda vagyok, stresszesen élek, szeretek nagyokat enni, minden hülyeség utolér. És nem vagyok piszkafa. Hmm.

Moderálásra küldöm 9. Barbapapa 2008.01.21. 18:56

Nagy boldogság lehet a gyerekeinek,nem ehetnek egyetlen jóízű falatot pl házikolbászt,mangalica szalonnát,stb. mert apuka,anyuka,nem tartja egészségesnek csoda hogy (ujjabban rengeteg allergiás gyerek születik ) Réka a tieid miért allergiások az enyémek miért nem pedig éri őket a parlagfű, és minden egyéb ami érheti lehet hogy nem inkubátorba tartom őket azért?

Moderálásra küldöm 8. ukuku 2008.01.21. 18:44

Igen, vanna akik stresszmentesen élnek ebben az országban???
Nekem ez sajnos nem adatott meg, így bukik a belső harmónia elmélete.....

Moderálásra küldöm 7. Barbapapa 2008.01.21. 18:44

Ki? az a Rubint Réka?????


16 hozzászólás12 következő >> végére >>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Tabutéma, pedig hasznos a férfi intim torna

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!