Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Adategyeztetést kér az MVH a gazdáktól

Csongrád megye - A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) felhívja minden gazdálkodó figyelmét arra, hogy pontosítsa az ügyfél-nyilvántartási rendszerbe bejelentett adatait, amelyek a 2010-es agrártámogatások zökkenőmentes kifizetéséhez elengedhetetlenek.
Fontos például tisztázni, hogy rendelkeznek-e saját névre szóló bankszámlaszámmal, annak tulajdonosaként vagy társtulajdonosaként. Amennyiben az MVH nyilvántartásában szereplő adatok hibásak, illetve, ha egy ügyfél nem rendelkezik saját névre szóló bankszámlával, akkor az adatok pótlására adategyeztető levelet és nyomtatványt küldenek neki a falugazdászon keresztül. A dokumentumot postán vagy személyesen 8 munkanapon belül kell benyújtani a területileg illetékes MVH kirendeltségre. A határidő lejárta után a hivatal a nyilvántartásában szereplő bankszámlaszámot törli. A kérdésekre helyben az MVH Csongrád megyei kirendeltségének ügyfélszolgálatán válaszolnak, illetve hívni lehet a 62/814-900-as információs telefonszámot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok faluvezető régóta kárhoztatja a pályázati rendszert

Nem adja tovább a makói fürdőre megítélt uniós támogatást a kormány, a Balatonendréd és Lulla közötti út építését is leállíttatták. Tovább olvasom