Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián

Szeged – Szombat este nemcsak halat lehetett enni a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon: ekkor rendezték a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián. Fotó: Szeged Panoráma | www.szegedpanorama.hu (galéria)

Tizenöt gyönyörű lány versengett a címért, amely a győztest feljogosítja arra, hogy Csongrád megyét képviselje az országos döntőben. A korona a 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került (a 12-es "rajtszámmal), a két udvarhölgy Pászti Netti (5-ös) és Kórik Laura (15-ös) lett. A lányok nemcsak a zsűri előtt versengtek, hanem a Facebookon is. Az ott kiírt like-versenyt Bárkányi Dóra nyerte meg.

Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián. Fotó: Szeged Panoráma | www.szegedpanorama.hu (galéria)

A lányok szokás szerint farmer-pólóban, majd fürdőruhában, végül estélyiben/menyasszonyi/koktélruhában vonultak fel. Ez utóbbi forduló után mindegyiknek néhány mondatban beszél kellett valamilyen Csongrád megyei neveztességről is. Az átöltözések közötti űrt divatbemutatókkal táncos produkciókkal töltötték ki.

Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián. Fotó: Szeged Panoráma | www.szegedpanorama.hu (galéria)

A képriportot a Szeged Panoráma Facebook-oldaláról vettük át, ahol további fotókat talál a lányokról, a versenyről.

Olvasóink írták

 • 16. Byron67 2013. szeptember 10. 20:50
  „Árvíz, testvérvárosok és megszólalások ügyében protestálnék!
  Eme kedves és saját szépségükről egy adott szinten meggyőződött leányzók szájába mások adták ezeket a remek mondatokat, melyeket kisebb-nagyobb sikerrel sikerült előadniuk. A vájtfülű közönségnek persze arra illett volna figyelnie, amikor Máté Roli időnként szellemesen közbekérdezett, mintegy kizökkentve a szépségeket a szerepükből.
  Némelyikük vette az akadály, mások belezavarodtak, vagy épp gépiesen mormolták tovább a szövegüket. Egyébként grat Rolandnak!!! :-D Még a "világbéke" is előjött :-)
  Azon lovagolni pedig, hogy lányos zavarukban mit is prezentáltak a hölgyek, veszett fejsze jele. Kéretik minden kedves kommenthuszárnak szerepelni, minimum három bővített mondatot hibátlanul elmondani, miközben pár ezer ember árgus szemekkel szemléli a szebbik testtájainkat!!! :-D”
 • 15. Lorence90 2013. szeptember 10. 12:19
  „Kedves Tapasztalt!
  Mosolyogva olvastam utolsó kommentjét, miszerint egy másik hölgy volt az, aki az árvízzel kapcsolatban szólt néhány szót. Ha jól emlékszem az Árvízi emlékmű bemutatásán kívül nem nagyon esett szó a szegedi nagy árvízről. A ,,mondóka" során pedig szó sem esett olyanról, hogy ezek a városok Szeged testvérvárosai lennének, sőt a városok meg sem lettek említve. Tudom...., mert én mondtam el azokat a sorokat!
  A lényeg csak az, hogy Ön itt most saját magának mondott ellent.
  És végül megkérném Önt, hogy képzelje el magát abba a helyzetbe, hogy kb. ezer ember előtt kell megszólalnia. Olykor mindenki hibázik, és elhangozhatnak olyan dolgok, amit az illető nem úgy szeretett volna mondani. De persze az okoskodás az megy, meg a mások rosszindulatú bírálata!
  Kérem Önt, hogy gondolkozzon el ezen!
  Gondolatokkal teli szép napot kívánok Önnek”
 • 14. Óperenciás 2013. szeptember 10. 11:12
  „Miss Alpok Adria szépségverseny Szegeden, Kazincbarcikán, Miskolcon?
  A Miss Humbug szépségversennyel egy időben?”
 • 13. queenmargareth1 2013. szeptember 09. 21:48
  „11:)az és figyelem, ugye?:)
  a lányok nemcsak csinosak, de okosak is.lsd:10”
 • 12. Tapasztalt 2013. szeptember 09. 21:44
  „10. Kedves pnetti, nyugalom....És ne minősitgessen..Ott voltam társasággal, és azt hallotuk, amit leirtam! Ne vegye magára, ami nem az inge...Nem Önről szóltam! Ön a Dóm térről és a Szabadtériről beszélt. Nem akarok senkit lejáratni, de volt másik versenyző, aki az árvizzel kapcsolatban mondta testvérvárosként az emlitett fővárosokat....Joéjt!”
 • 11. Tapasztalt 2013. szeptember 09. 21:23
  „9. Igen hölgyem...szövegértés...de biztos én vagyok a hibás! Joéjt!”
 • 10. pnetti 2013. szeptember 09. 21:03
  „Tisztelt 5. (Tapasztalt) hozzászóló!
  Csak azért írok,hogy saját magamat megvédhessem,olyan érthetetlen emberek előtt, mint Ön! Az én háttértudásommal semmi probléma nem volt, ugyanis a beszédemben nem hangzott el se Moszkva, se Berlin. A szektorok elnevezésének történetét pár példával alátámasztottam, mint például Szeged testvérvárosaival (Nizza!,Odessza!,Turku!) és az 1879-es szegedi nagy árvíz idején segített városok neveivel (London,Róma,Párizs).

  Kérem máskor ha már egy rendezvényre jön,jobban figyeljen oda az emberek beszédére,ugyanis hihetetlen badarságokat tud utána állítani és leírni!
  Köszönöm!”
 • 9. queenmargareth1 2013. szeptember 09. 20:32
  „8, igenis!akkor írd le érthetően!igenis uram”
 • 8. Tapasztalt 2013. szeptember 09. 19:53
  „6. Nem várom el. De a kérdés nem is az volt! Az árviz utáni segitő városokat kérdezték, a szegedi csajszi felsorolta az előző néhányat.....És hozzátette, hogy ezek Szeged testvérvárosai...No ez a baromság, ne magyarázd fére, ha nem hallottad!”
 • 7. queenmargareth1 2013. szeptember 09. 19:32
  „96-os képet NE HAGYJÁTOK KI!!!Vitte a pálmát!”
 • 6. queenmargareth1 2013. szeptember 09. 19:29
  „5. mind szegedi, hogy elvárod testvérvárosainak nevük szerinti felsorolását?!13-as hölgy bájos és különleges a haja miatt, 1-es hölgy ruhája szép.104-es kép borzasztó a díjátadó hölgy iszonyat kövér és fekete feszülős totál feszülős ruhában díjat ad át:)))a hosszú fekete ruhás estélyis hölgy igen szerencsétlenül választotta magának a ruhát, igazi tramplinak néz ki.bocs. tudom, nem vagyok tökéletes.”
 • 5. Tapasztalt 2013. szeptember 09. 17:04
  „Hát beszélni, azt néhány kivétellel nem tudtak....és a helytörténeti tudásuk is gyenge volt. Elhangzott olyan baromság is az egyiktől, hogy Berlin, Moszkva, London, Róma Szeged testvérvárosai.....No comment...”
 • 4. queenmargareth1 2013. szeptember 09. 16:08
  „jaj, nem jelentkeztem, vagy korhatáros?:)szépek, mert már csak azért, hogy fiatalok!”
 • 3. almostevil 2013. szeptember 09. 14:37
  „Mennyi béka!”
 • 2. enisehezem 2013. szeptember 09. 14:33
  „Szeged - Szombat este nemcsak halat lehetett enni a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon: ekkor rendezték a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét. _hanem még mit?

  Szeged - Szombat este nemcsak halat lehetett enni a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon.
  Gyönyörű lányokat is láthattak az ide látogatók: ekkor rendezték a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.
  Nagyon "szép" a cikk címe is, nem csak a lányok!
  Színvonal: mondjam?”
 • 1. enisehezem 2013. szeptember 09. 14:25
  „Ezek szerint 15 gyönyörű(?) lány köré szervezték a halfesztivált?
  Még jó, hogy nem mentem ki (ráadásul biciklivel).”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged is a MOL-ra zúdította az étolaját

Közel 13,5 tonna használt sütőolajat vittünk a kutakra – az ezütérem a szegedieké, így a város… Tovább olvasom