Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián

Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián

Szeged – Szombat este nemcsak halat lehetett enni a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon: ekkor rendezték a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Delmagyar.hu - 2013.09.09. 13:20
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián. Fotó: Szeged Panoráma | www.szegedpanorama.hu (galéria)

Tizenöt gyönyörű lány versengett a címért, amely a győztest feljogosítja arra, hogy Csongrád megyét képviselje az országos döntőben. A korona a 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került (a 12-es "rajtszámmal), a két udvarhölgy Pászti Netti (5-ös) és Kórik Laura (15-ös) lett. A lányok nemcsak a zsűri előtt versengtek, hanem a Facebookon is. Az ott kiírt like-versenyt Bárkányi Dóra nyerte meg.

Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián. Fotó: Szeged Panoráma | www.szegedpanorama.hu (galéria)

A lányok szokás szerint farmer-pólóban, majd fürdőruhában, végül estélyiben/menyasszonyi/koktélruhában vonultak fel. Ez utóbbi forduló után mindegyiknek néhány mondatban beszél kellett valamilyen Csongrád megyei neveztességről is. Az átöltözések közötti űrt divatbemutatókkal táncos produkciókkal töltötték ki.

Dubela Diána Csongrád megye szépe az Alpok Adrián. Fotó: Szeged Panoráma | www.szegedpanorama.hu (galéria)

A képriportot a Szeged Panoráma Facebook-oldaláról vettük át, ahol további fotókat talál a lányokról, a versenyről.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

12 következő >> végére >>> 16 hozzászólás
Moderálásra küldöm 16. Byron67 2013.09.10. 20:50

Árvíz, testvérvárosok és megszólalások ügyében protestálnék!
Eme kedves és saját szépségükről egy adott szinten meggyőződött leányzók szájába mások adták ezeket a remek mondatokat, melyeket kisebb-nagyobb sikerrel sikerült előadniuk. A vájtfülű közönségnek persze arra illett volna figyelnie, amikor Máté Roli időnként szellemesen közbekérdezett, mintegy kizökkentve a szépségeket a szerepükből.
Némelyikük vette az akadály, mások belezavarodtak, vagy épp gépiesen mormolták tovább a szövegüket. Egyébként grat Rolandnak!!! :-D Még a "világbéke" is előjött :-)
Azon lovagolni pedig, hogy lányos zavarukban mit is prezentáltak a hölgyek, veszett fejsze jele. Kéretik minden kedves kommenthuszárnak szerepelni, minimum három bővített mondatot hibátlanul elmondani, miközben pár ezer ember árgus szemekkel szemléli a szebbik testtájainkat!!! :-D

Moderálásra küldöm 15. Lorence90 2013.09.10. 12:19

Kedves Tapasztalt!
Mosolyogva olvastam utolsó kommentjét, miszerint egy másik hölgy volt az, aki az árvízzel kapcsolatban szólt néhány szót. Ha jól emlékszem az Árvízi emlékmű bemutatásán kívül nem nagyon esett szó a szegedi nagy árvízről. A ,,mondóka" során pedig szó sem esett olyanról, hogy ezek a városok Szeged testvérvárosai lennének, sőt a városok meg sem lettek említve. Tudom...., mert én mondtam el azokat a sorokat!
A lényeg csak az, hogy Ön itt most saját magának mondott ellent.
És végül megkérném Önt, hogy képzelje el magát abba a helyzetbe, hogy kb. ezer ember előtt kell megszólalnia. Olykor mindenki hibázik, és elhangozhatnak olyan dolgok, amit az illető nem úgy szeretett volna mondani. De persze az okoskodás az megy, meg a mások rosszindulatú bírálata!
Kérem Önt, hogy gondolkozzon el ezen!
Gondolatokkal teli szép napot kívánok Önnek

Moderálásra küldöm 14. Óperenciás 2013.09.10. 11:12

Miss Alpok Adria szépségverseny Szegeden, Kazincbarcikán, Miskolcon?
A Miss Humbug szépségversennyel egy időben?

Moderálásra küldöm 13. queenmargareth1 2013.09.09. 21:48

11:)az és figyelem, ugye?:)
a lányok nemcsak csinosak, de okosak is.lsd:10

Moderálásra küldöm 12. Tapasztalt 2013.09.09. 21:44

10. Kedves pnetti, nyugalom....És ne minősitgessen..Ott voltam társasággal, és azt hallotuk, amit leirtam! Ne vegye magára, ami nem az inge...Nem Önről szóltam! Ön a Dóm térről és a Szabadtériről beszélt. Nem akarok senkit lejáratni, de volt másik versenyző, aki az árvizzel kapcsolatban mondta testvérvárosként az emlitett fővárosokat....Joéjt!

Moderálásra küldöm 11. Tapasztalt 2013.09.09. 21:23

9. Igen hölgyem...szövegértés...de biztos én vagyok a hibás! Joéjt!

Moderálásra küldöm 10. pnetti 2013.09.09. 21:03

Tisztelt 5. (Tapasztalt) hozzászóló!
Csak azért írok,hogy saját magamat megvédhessem,olyan érthetetlen emberek előtt, mint Ön! Az én háttértudásommal semmi probléma nem volt, ugyanis a beszédemben nem hangzott el se Moszkva, se Berlin. A szektorok elnevezésének történetét pár példával alátámasztottam, mint például Szeged testvérvárosaival (Nizza!,Odessza!,Turku!) és az 1879-es szegedi nagy árvíz idején segített városok neveivel (London,Róma,Párizs).

Kérem máskor ha már egy rendezvényre jön,jobban figyeljen oda az emberek beszédére,ugyanis hihetetlen badarságokat tud utána állítani és leírni!
Köszönöm!

Moderálásra küldöm 9. queenmargareth1 2013.09.09. 20:32

8, igenis!akkor írd le érthetően!igenis uram

Moderálásra küldöm 8. Tapasztalt 2013.09.09. 19:53

6. Nem várom el. De a kérdés nem is az volt! Az árviz utáni segitő városokat kérdezték, a szegedi csajszi felsorolta az előző néhányat.....És hozzátette, hogy ezek Szeged testvérvárosai...No ez a baromság, ne magyarázd fére, ha nem hallottad!

Moderálásra küldöm 7. queenmargareth1 2013.09.09. 19:32

96-os képet NE HAGYJÁTOK KI!!!Vitte a pálmát!


16 hozzászólás12 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...