Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 3°C Még több cikk.

Egy 26 éves ruzsai lakos hajtott a zákányszéki buszmegállóba

Zákányszék - Félmilliós kár keletkezett a Zákányszék külterületén a vágói egyenesben lévő, úgynevezett Tálas buszmegállóban.
A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrs zákányszéki és ruzsai körzeti megbízottjai megtalálták egy Ruzsa külterületén lévő tanyán 2015. április 30-án azt a személyautót, amellyel belehajtottak a Zákányszék külterületén lévő úgynevezett „Tálas" buszmegállóba.

A tanyában élő 26 éves fiatalember először tagadott, majd bevallotta a rendőröknek, hogy éjszakás műszakból tartott hazafelé. Egy őz ugrott elé, elrántotta a kormányt, ezért csapódott a buszmegállóba. Állítása szerint megijedt, nem tudta, mi a teendő, így elment a helyszínről. A férfi ellen szabálysértési eljárást kezdeményezett a rendőrség - közölte a rendőrség.

Korábban

Matuszka Antal polgármester elmondta, az önkormányzat ismeretlen elkövető ellen feljelentést tett a Mórahalmi Rendőrőrsön. Az anyagi kár jelentős, a polgármester becslése szerint legalább 500 ezer forint. A helyszínen talált autóalkatrészekből arra következtetnek, hogy a kárt egy 1993-as gyártású ezüst Renault személygépjármű okozhatta. A megállónak egyetlen darabja sem maradt épen, ezért teljesen új buszvárót kell építeni, amely várhatóan néhány héten belül készül el. A zákányszéki önkormányzat kéri, hogy akinek információja van az esettel kapcsolatban, keresse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es telefonszámon, vagy a zákányszéki önkormányzatot a 62/590-490-es számon.

A teljesen összetört buszmegálló. A romokat azóta eltakarították. Fotó: DM
A teljesen összetört buszmegálló. A romokat azóta eltakarították. Fotó: DM

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bedrogozva, félmeztelenül dühöngött a fiatal, ellenszegült a rendőröknek

A kiabáló és másokat szidalmazó 16 éves fiatal egy lakót is meg akart ütni az Etelka soron. Előállították a rendőrök. Tovább olvasom