Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Elfogatóparancs a szegedi dohánybolt rablójával szemben

Keresi a Szegedi Rendőrkapitányság a 21 éves N. Norbertet - ő lehetett az arcát maszkkal eltakaró férfi, aki bement a Rókusi körúti dohányboltba.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 15-én 0 óra 31 perckor a szegedi Rókusi körút 38/A szám alatti Nemzeti Dohányboltba egy arcát maszkkal eltakaró férfi ment be és egy táskába pakoltatta a bevételt, majd elmenekült.

A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai a széles körű nyomozati munka és a lefoglalt kamerafelvételek eredményeként 2014. október 7-én megállapították a rabló személyazonosságát. A rendőrök a 21 éves N. Norbert ellen országos elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen szereplő N. Norbertről, valamint jelenlegi tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője július 21-én nettó 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. 

Tekintettel arra, hogy a rendőrség megállapította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Norbert személyazonosságát, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kitűzött nyomravezetői díjat ezúton visszavonja.

Az ugyanezen Nemzeti Dohánybolt sérelmére 2014. október 1-én 0 óra 47 perckor elkövetett rablással összefüggésben kitűzött nyomravezetői díj továbbra is érvényben van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Víztározó épül Mórahalmon

A homokhátsági térség vízellátási gondjainak enyhítésére 14 hektáros víztározó épül a mórahalmi elkerülő út közelében. Tovább olvasom