Délmagyar logó

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 17°C Még több cikk.

Elviszik az autókat

A védelmi munkák érdekében a Tisza-part közelében lévő utcákból elszállítják a parkoló autókat. A Somogyi és a Tömörkény utcából, a Roosevelt térről és a Tisza Lajos körúton, a klinikák környékéről az ott lakók, lakossági bérlettel rendelkezők autóit is elviszik, illetve áthelyezik a környékbeli utcákba.
Mint Forrai Gábor, az SZKT parkolási ágazatának igazgatója tegnap közölte, a Tisza-parthoz közeli utcákban lakó, lakossági bérlettel rendelkező autótulajdonosok a távolabbi fizetős parkolóhelyek bármelyikét igénybe vehetik bérletükkel. Az elszállított autók hollétéről a közterület-felügyeletnél (62/479-431) és az SZKT autóelszállítási csoportjánál (62/423-052) lehet érdeklődni.

A szabálytalanul parkoló kocsikat továbbra is a Bakay Nándor utca végén lévő telephelyre szállítják. Továbbra is ingyenesen lehet igénybe venni Szegeden a tömegközlekedési eszközöket. A helyi védelmi bizottság vezetője változatlanul arra kéri a szegedieket, csak azok használják autóikat, akiknek ez feltétlenül szükséges.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Király Levente már túl van az első műtéten

Király Levente színművész bal térdét tegnap reggel operálták meg. Délben meglátogattuk a kórházban.… Tovább olvasom