Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Épül a színpad, kezdődik a Deja Vu

Szeged - Készül a színpad, épülnek a bulisátrak és a faházak. Szerdán a Scooter koncertjével kezdődik a Deja Vu nosztalgiafesztivál a szegedi Postás-sporttelepen.
 Kisvonat és busz

A fesztivál idején a Mars tér Szent Rókus tér felőli részéről ingyenes Deja Vu-járatok közlekednek a Postás-sporttelephez. A buli végén pedig a Baumax Áruházzal szemben lévő buszmegállóból indulnak körjáratok. Utazáshoz a városnéző kisvonat is rendelkezésre áll, amely a Széchenyi térről szállítja ingyenesen a fesztivállátogatókat a Deja Vu minden napján 16.45-kor, 17.45-kor és 18.45-kor.

Közel százan dolgoznak a Postás-sporttelep 2,5 hektáros területén, ahol szerdán kezdődik az ötnapos Deja Vu nosztalgiafesztivál. A terület nagy részét már körbekerítették, épülnek a sátrak, a színpad és a vendéglátósok faházikói.

A helyszínen Boros Gyula, a fesztivál szervezője elmondta, idén a tűzoltóság azt kérte, hogy válasszák szét a be- és kijáratot, ezért ami tavaly a bejárat volt, idén kijárat lesz. Közvetlenül a bejárat mellett három vendéglátóhely lesz, mellette a Pepsi Party Aréna található, amely az elektronikus zene kedvelőit várja. A DJ-kkel a Szőke Tisza diszkóhajó bulijainak hangulatát próbálják meg felidézni.

A nosztalgiaparti másik helyszíne a mulatós sátor. Itt Várkonyi Tibi és az Era Slágerzenekar, a Gera Fivérek Trió és a Villa Negra zenekar húzza majd a talpalávalót mindennap este tíztől kifulladásig.

Pakolnak. Szerdától a közönségé a sporttelep. Fotó: Frank Yvette
Pakolnak. Szerdától a közönségé a sporttelep. Fotó: Frank Yvette

A nagyszínpadot a terület berendezése után kedden építik fel. A szerdán kezdődő fesztiválon a 90-es évek legnagyobb külföldi kedvencei idézik vissza a házibulik hangulatát. Szerdán lép fel a 20 éves Scooter, pénteken Mr. President és Haddaway, szombaton pedig DJ Sash és a 2Unlimited.
A szervezőtől megtudtuk, a környéken lévő 68 ház lakóit szórólapokon tájékoztatták a fesztiválról, és háztartásonként két bérletet ajándékoztak nekik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Áldozatokra emlékeztek

Megemlékezést tartottak hétfőn az Indóház téren a 70 évvel ezelőtti Szeged elleni első amerikai légitámadás áldozatainak emlékére. Tovább olvasom