Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza 2°C | 8°C Még több cikk.

Ez tényleg az év álommunkája

Közönség, közösség, ismertség és tisztes fizetés várja azt a vállakozó szellemű jeletkezőt, aki az ország legnagyobb, YouTube-on futó online versenyének, a Ki Mit Tube zsűrijének tizedik tagja lesz.

Ez itt portálunkon korábban már bemutatott Tsereteli Otari értékelő videója, mellyel a Ki Mit Tube 2015 online videóverseny 10. zsűritagjának jelentkezett. Ha szimpatikus, szavazz rá a http://www.kimittube.hu oldalon!Korábban írtuk:

Kilenc hely már elkelt, de egy még kiadó olyan arcok mellett, mint Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja, Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert, László Viki, Szirmai Gergő és és Unfield!

A második évadra két részre bontották a tavaly 500 nevezőt és 80 ezer szavazatot vonzó, több mint 9 millió videó-megtekintést hozó Ki Mit Tube-ot. Az első, a zsűri-kutató szakaszban a tizedik tagot választhatják meg a netezők, a másodikban a produkciókat értékelhetik szavazataikkal.


Ha valaki úgy érzi, hogy véleményvezér lenne, olyan, aki képes megvédeni álláspontját akár a „néppel“, akár a többi zsűritaggal szemben – és még szórakoztató is –, nincs más dolga, mint értékelő videót készíteni a tavaly született Ki Mit Tube produkciók egyikéről, és feltölteni azt a www.kimittube.hu-ra augusztus hetedikéig.

– Merj kemény vagy építő kritikát adni, ne foglalkozz senki véleményével! Itt a tied számít! Ha ezek után is úgy gondolod, hogy méltó vagy erre, jelentkezz! – biztatja jövendőbeli kollégáját Unfield, Magyarország egyik legfiatalabb és legmeghatározóbb YouTube-ere.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszűnt a torlódás Röszkén

Megszűnt a torlódás a Röszke Autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán augusztus 2-án a délutáni… Tovább olvasom