Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Forgalomlassító demonstráció a 43-ason

Szeged - Félpályás, forgalomlassító útlezárást rendeznek szerda reggel 7 órától 24 órán át Szeged felől Deszk irányába, a 43-as főút 8-as és 10-es kilométerszelvénye között.
A LIGA Szakszervezetek és a Független Rendőr Szakszervezet felhívásához több hazai érdekképviselet is csatlakozott. A demonstráció a közlekedési szabályok betartásával, rendőri biztosítás mellett történik. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket: a forgalomkorlátozás miatt rövidebb ideig torlódásra lehet számítani, aki teheti, Kübekháza, illetve Klárafalva felé kerüljön.

Olvasóink írták

 • 16. omg 2011. június 28. 13:54
  „9. Ellenzéki 2011.06.28. 08:17
  "Ez az egész nem más mit a LIGA vezetőjének, a nem mellesleg MSZMP-s múltját bizonyított Graskó elvtárs "

  12. Moon 2011.06.28. 09:20
  Tökéletesen igazad van,ez az ember nem itt él mert, ha igen illene emlékeznie kinek a malmára hajtotta a vizet gaskó a gördülő sztrájkkal, valamint a népszavazásokkal Természetesen viktorkáéra és ahogy fogalmaz leeső morzsáért,kormány hivatalért, csak hát viktorka sz@rik afejére de nagy ívben úgy mint bárki máséra is ebben a narancs országban.”
 • 15. dean23 2011. június 28. 10:47
  „Örülök, hogy ott tüntetnek ahol a drága képviselő urak még véletlen se járnak. Megint csak az egyszeri vidéki autós fogja reggel jól megszívni!”
 • 14. deszkás 2011. június 28. 10:35
  „FRANZIEE! ELLENZÉKI! A " 29 határsértő akadt fent...." c. cikknél megtaláljátok a zsarukat! Ott miért nem hőbörögtök? A képen öt(!) autó látható.”
 • 13. deszkás 2011. június 28. 09:51
  „ELLENZÉKI! Nekem meg az anno tüntető Fideszesek zaklattak(szintén a Szőregi úton!!!!!!) csipték a szememet az agressziv "vedd át a szöveges tiltakozásunkat ha nem megjegyzünk"!!) És láthatóan felirták a rendszámomat.”
 • 12. Moon 2011. június 28. 09:20
  „Tisztelt Ellenzéki!
  Kiveszélyeztet kicsodát?
  Legalább a cikket olvasnád végig!
  Rendőri biztosítás mellett! Érted? Ha nem kérdezz!
  Seki nem korlátoz senkit max annyi van mint egy normál sebesség korlátozásnál elkell emelni a lábat a gázpedálról és lassítani. Nehéz egy feladat? Vagy még nem találkoztál útszűkülettel félpályás útlezárással?
  Méghogy mentőt meg tűzoltókat akadályoznak.....
  .....Veszélyeztetik a közúti közlekedés és ezzel mások testi épségét....
  Az emberi hülyeség nem ismer határokat lártom.
  Szerintet a rendőri biztosítás csak dísz?
  Tudod van egy szólás: Ha az okos ember hülyéskedik az roppant szórakoztató fordítva már kevésbé.”
 • 11. princeoftheport 2011. június 28. 09:09
  „jobb lett volna mindezt az új elkerülőre tenni, és az ok: legyen díjmentes az elkerülő.....nem?”
 • 10. Ellenzéki 2011. június 28. 08:20
  „Most a tüntető rendőrök csinálják azt amit egyébként a 43 főúton szoktak a külföldiek, veszélyeztetik a közúti közlekedés és ezzel mások testi épségét!
  A közúti veszélyeztetés a jelenleg hatályos jog szerint bűncselekmény!”
 • 9. Ellenzéki 2011. június 28. 08:17
  „Tüntetni, demonstrálni talán mindenkinek van joga ebben az országban, de ahhoz nem biztos, hogy a tüntetésüktől elhatárolódó állampolgárok szabad mozgásához, szabad helyváltoztatáshoz való jogában akadályozza!
  Ahhoz sincs joguk, hogy mások életét megmenteni akaró mentőautó szabad mozgását akadályozzák!
  Ahhoz sincs joguk, hogy egy, esetleges tűz eloltására igyekvő tűzoltóautó szabad mozgását akadályozzák!!
  Ez az egész nem más mit a LIGA vezetőjének, a nem mellesleg MSZMP-s múltját bizonyított Graskó elvtárs és szintén egykori MSZMP - s kötődésű kötődésű rendőri "szakszervezeti vezetők" saját politikai pecsenyéjük sütögetése, dörzsölődése az MSZP-hez, annak egy esetleges hatalomra kerülése esetén leeső morzsáért, kormány hivatalért!
  Az sem kizárt, hogy az MSZP politikai megrendelését teljesítik!

  Azért amellett sem lehetne elmenni szó nélkül, hogy az a rendőri vezető is hibás ebben az útlezárásban aki engedélyt adott erre az útlezárásos demonstrációra
  Arra az útra ahol egy ott folyó építkezés miatt egyébként is dugók keletkeznek!
  Ezzel az engedéllyel annak kiadója veszélyezteti az adott út közlekedésének biztonságát!
  Netán megvalósítja a közúti veszélyeztetés bűncselekményét is!
  Nagyon jó lenne ha a bíróság azonnal betiltaná ezt a demonstrációt!”
 • 8. Franziee 2011. június 28. 08:16
  „Amikor a román mercis meg ... tudja milyen barmoni nagy bmw-s .... 150-es előznek Szőregen belül, AKKOR HOL VANNAK A ZSARUK?!?!?!?!? Évek óta járok át Makóról, de 10x nem láttam összesen rendőrt, vagy ha igen, az magyar autóst állított meg, ahogy engem is legalább 3x, ebből 2 csekk lett... Szóval bek.phatják! és még engem (is) szívatnak az útlezárással!?!?! Menjenek budára, ott sok út is van, meg a milliárdosnegyedben legalább megzavarnak 1-2 politikust, ahogy bevonul a 30 milliós audijával a parlamentbe. Persze tojnak is azok az ilyenre... <moderálva..>”
 • 7. feri111 2011. június 28. 07:53
  „Nincs evvel gond, a buznyákok is tüntettek, de most mi ellen lassítanak legalább azt leírták vólna. Mellesleg sztem az elkerülő miatt , de ez csak az én véleményem.”
 • 6. Mogyoró 2011. június 28. 04:53
  „Érdekes ilyenkor a rendőrei kérik a civil lakosság segítségét, egyébként meg ha az érdek úgy kívánja szétverik Őket, na erre varrj gombot. Kaparjuk ki nekik a forró gesztenyét Ők meg magasról szarnak ránk és pátyolgatják a bűnöző urakat és hölgyeket. Lásd mentős verés többek között, még az áldozat lesz a vádlott.”
 • 5. deszkás 2011. június 27. 23:01
  „Azért tüntetnek hogy esetleg ne te legyél a következő akit leszalámiznak. Szenvedsz az útépitéstől? Egy hét meló után (persze a tűző napon) más lenne a véleményed.”
 • 4. kalkutta 2011. június 27. 22:50
  „Tényleg nem sok ész van az egészben. Vagy ez csak pótcselekvés amiért a rendőr szakszervet(ek) nem tudtak eredményt elérni a kormánnyal szemben? Úgy tűnik "leszalámizták" őket. Karóval vagy kaláccsal. Aztán most bennünket, közlekedőket akarnak szívatni? No, nemá!”
 • 3. T2 2011. június 27. 22:18
  „Miért pont a 43-as?? Évekig szenvedtük a románokat, végre elmentek. Most szenvedjük a szőregi útépítést, erre még rátesznek egy lapáttal ezzel a demonstrációval. Így tényleg azt érik csak el, hogy aki eddig velük az egy ilyen után ellenük.”
 • 2. ízizí 2011. június 27. 21:15
  „Szőregen <moderálva> az építéssel, most ez is...tényleg miért is?”
 • 1. Jozsoci 2011. június 27. 20:12
  „De miért, vagy mi ellen tüntetnek éppen? Ezt illett volna beleírni. Nem mondom, bőven van miért. Emlékeznek a taxisblokádra? Annyi lesz eredménye ennek is, csak az autósokat bosszantják. Egymással b unk ki, a kormány tojik minden ellenvéleményre. A tüntetők között hányan lesznek, akik tévesen szavaztak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harry Potter mentheti meg a Belvárosi Mozit?

A Belvárosi Mozi és a Grand Café munkatársai, valamint civilek is részt vettek a kulturális bizottság hétfői ülésén a városházán. Tovább olvasom