Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Huncutkodni hív Soma

Aki szexre gondol, az téved a játszásorgazmus-fejlesztő kurzus kapcsán. A kétnapos - és nem ott alvós - együttléteken nem a testiség a lényeg. Mamagésa nők százainak nyújt segítséget szakrális méhtisztító hétvégéivel - olvasható a borsonline-on.
– Azt az állapotot nevezem játszásorgazmusnak, amikor az önfeledt játszásban az ember teljes mértékben képes feloldódni. Amikor kienged, valójában be is enged, ilyenkor lélegzik a lélek. Amikor nem kell tartania magát, nem kell védekeznie, kontrollálnia, akkor ösztönösen elindulnak a szervezet öngyógyító képességei. Azonnal „levegőt vesz", vagyis a számára szükséges erőket, energiákat tudattalanul is fölveszi, magába szívja – magyarázza Soma a közösségi oldalán. Soma szerint ha a bennünk szunnyadó örök gyerek rendszeresen jelen van, akkor az életünk minősége is megváltozik.
Soma lazít, nevel és provokál. Mint mindig. Fotó: Bors
Soma lazít, nevel és provokál. Mint mindig. Fotó: Bors

– A huncutság és a vagányság is fejleszthető, ami kihat a bátorságra, önbizalomra is. Hasznosak ezek a tulajdonságok, ugyanis fejlesztik a problémamegoldó képességet. Aki egyre spontánabb, kreatívabb, az jobban fogja élvezni az életét, munkáját, emberi kapcsolatait, bármit. Saját magát. Játszásorgazmus-fejlesztő kurzusaimmal a célom, hogy az emberek oldódjanak, lazuljanak, elkezdjék felszínre hozni a mindannyiunkban ott lévő örök gyereket, ezáltal a kreativitást, és megtapasztalják az egységélmény gyógyító, tápláló erejét, amire egyre többen vagyunk kiéhezve – mondta Soma.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádat emeltek a halálos tömegszerencsétlenséget okozó román férfival szemben

A vádlott több mint 70 km/h-s sebességgel közelített meg a lakott területen egy útkereszteződést és… Tovább olvasom